Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο φόβος των εξουσιαστών παίρνει σάρκα και οστά!



Με μια πρωτοφανή στα χρονικά άσκηση εκπαίδευσης στην 71 Α/Μ ΤΑΞ στο Κιλκίς δεκάδες ρομποτάκια ετοιμάζουν και δοκιμάζονται για την διάλυση των κοινωνικών εκδηλώσεων εφόσον αυτό προγραμματίσουν οι εξουσιαστές.
Με χουντικού τύπου απαγορεύσεις κυκλοφορίας, με άρματα μάχης, ελικόπτερα και με "μεταμφιεσμένους" διαδηλωτές απέναντί τους οι ένστολοι εκπαιδεύονται κάτω απο τη διεθνή ομπρέλα προστασίας του ΝΑΤΟ.

Όμως, σε κάθε γωνιά του Ελλαδικού χώρου οι μορφές αντίδρασης και αντίστασης στα σχέδια των αφεντικών γιγαντώνονται.
Με κινήματα να παίρνουν μαζική μορφή και να μετατρέπονται σε στάση ζωής, χιλιάδες άνθρωποι μάχονται καθημερινά για ελεύθερη μετακίνηση απο τα διόδια ενάντια στην αφαίμαξη των εργολάβων ανοίγοντας μπάρες στις εθνικές οδούς, με δράσεις για τα Μ.Μ.Μ. που γίνονται καθημερινά απο ομάδες πολιτών αλλά και συλλογικότητες, με διαρκείς κινητοποιήσεις για νομιμοποίηση των μεταναστών - απεργών πείνας, με μάχες σώμα με σώμα στην Κερατέα ενάντια στην ύπαρξη ΧΥΤΑ και με όλες τις επικείμενες αλλαγές που προωθεί η σοσιαληστρική κυβέρνηση Παπανδρέου, το κράτος φροντίζει να εκπαιδεύει τα σκυλιά του και να προετοιμάζει την καταστολή ως μοναδική απάντηση στους αγώνες και στις δράσεις των καταπιεσμένων.
 Αν νομίζουν ότι τα τανκς θα σταματήσουν την οργή μας είναι γελασμένοι.
Οι εξεγερμένοι σας επιφυλάσσουν την πιο απρόβλεπτη απάντηση για τα αιματοβαμμένα σχέδια σας!
Τα πλούτη τους είναι το αίμα μας. Να το πάρουμε πίσω!
Ανακοινώσεις-Καταγγελίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου