Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

«Βόμβα» Σισέ: «Φεύγω αηδιασμένος από Ελλάδα!»



sise15“Βόμβα” Σισέ μετά τη λήξη του ντέρμπι καθώς ο Γάλλος σταρ προανήγγειλε την αποχώρηση του με τη λήξη της σεζόν από τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό πρωτάθλημα!
Η δήλωση αποχώρησης του Τζιμπρίλ Σισέ έχει ως εξής:

“Σήμερα είδαμε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα και εγώ το ξέρω και η ομάδα μου το ξέρει και όλοι εσείς. Επίσης, ξέρετε πως το δεύτερο γκολ που πετύχαμε ήταν έγκυρο και το δεύτερο του Ολυμπιακού δεν ήταν. Η αλήθεια είναι πως ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο, δεν ήρθα για να μου παίρνουν το κεφάλι, μου τα χουν πει δεν ήθελα να τα πιστέψω, είναι η δεύτερη φορά, αρκετά, το ξέρω και το ξέρετε ότι το κερδίσαμε, υπήρξε όμως ένας άνθρωπος που αποφάσισε πως δεν κερδίσαμε. Αρκετά, αρκετά, ως εδώ βαρέθηκα, πραγματικά εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία γιατί αυτοί είναι οι τελευταίοι μήνες που θα με δείτε στην Ελλάδα γιατί με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να μείνω.”
Ο Γάλλος άσος είχε και έντονη λογομαχία στα αποδυτήρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που φέρεται να του είπε: "Δεν πειράζει Τζιμπρίλ, θα τα πούμε του χρόνου!"

Ο Σισέ εξοργίστηκε και του απάντησε σε έντονο ύφος :"Νομίζεις! Εγώ δεν μένω εδώ".
Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι με τη λήξη του αγώνα δέχτηκαν επίθεση στη φυσούνα από οπαδούς του Ολυμπιακού, ο Σισέ, ο Σιμάο, ο Καντέ, ο Σαριέγκι, ο Νίνης και ο Γκοβού. Έπεσαν αρκετές ψιλές και χρειάστηκε να επέμβουν αστυνομικές δυνάμεις για να απομακρύνουν τους οπαδούς των “ερυθρολεύκων”.
 
Στο σκηνικό ζούγκλας τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην φυσούνα, οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν ακόμα και με πυροσβεστήρες στα ΜΑΤ! Ο Τζόρβας κατήγγειλε στο τέλος ότι “μεταξύ των οπαδών που επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές ήταν και ένας εκ των φροντιστών του Ολυμπιακού, ένα άτομο που φορούσε γυαλιά” 
 
Η ελλιπής μετάδοση της ΝΕΤ, που δεν πήρε θέση στις αμφισβητούμενες φάσεις, οδήγησε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην απόφαση να επιβάλλουν εμπάργκο και να μην κάνουν δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου