Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ελλάδα-Καναδάς 1-0

Με γκολ του MVP της αναμέτρησης, Γιάννη Φετφατζίδη (63') η Εθνική Ελλάδος με καλή εικόνα στο β' μέρος νίκησε 1-0 τον Καναδά στο AEL FC Arena. Πριν την έναρξη του ματς βραβεύθηκε ο Οτο Ρεχάγκελ για την προσφορά του.Καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική Ελλάδος έπεισε το κοινό της και με γκολ του Φετφατζίδη στο 63' νίκησε τον Καναδά σε μια πρόβα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει των προκριματικών του Euro 2012 και το ματς με την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάλτα στις 25 Μαρτίου.Συγκινημένος πριν το ματς, ο Οτο Ρεχάγκελ, έκλεψε την παράσταση πριν αρχίσει η αναμέτρηση με την τιμή που του έγινε από την ΕΠΟ και την αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους της Εθνικής στο γήπεδο.

Διαιτητής: Σβέιν Οντβαρ Μόεν (Νορβηγία)
Βοηθοί: Αντας Φρανκ, Χάγκλουντ Κιμ Τόμας
Κίτρινες: Παπασταθόπουλος / Σίμπσον

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης (46' Χαλκιάς), Τοροσίδης (46' Βύντρα), Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Καραγκούνης, Νίνης, Κατσουράνης (46' Καφές), Σαλπιγγίδης (46' Μήτρογλου, 69' Γεωργιάδης), Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος (61' Κονέ).

Καναδάς (Στίβεν Χαρτ): Μπόργιαν, Στρέιθ, Πίτερς, Καν, Γιάνκοβιτς, Τζόνσον (82' Πασέκο), Τζάκσον (66' Εντγκαρ), Χάτσινσον, Ντε Ροσάριο, Σίμπσον (78' Ρίκετς), Όσεαν (46' Φρεντ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου