Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Βραβείο στην Amadeus

Οι Amadeus, American Express Global Business Travel και Microsoft βραβεύτηκαν ως η Ταξιδιωτική Ομάδα της Χρονιάς.

Amadeus Hellas
Η Amadeus απέσπασε, μαζί με τους συνεργάτες της, Microsoft και American Express Global Business Travel, την κορυφαία τιμητική διάκριση ως Ταξιδιωτική Ομάδα της Χρονιάς στα Business Travel Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο πρόσφατα. Οι τρεις εταιρείες συνεργάστηκαν για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν στην Microsoft με το λανσάρισμα της νέας online ταξιδιωτικής πρωτοβουλίας στην Ευρώπη και να δημιουργήσουν έναν νέο τρόπο παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών για τους χρήστες της Microsoft. Η πλήρης συμφωνία και σύμπραξη των τριών εταιρειών ήταν κρίσιμη. Οι ομάδες εργάστηκαν δημιουργικά για να ξεπεράσουν τους υπάρχοντες οργανωτικούς περιορισμούς, δημιουργώντας μια απρόσκοπτη σχέση μεταξύ των παρόχων ταξιδιωτικών υπηρεσιών, του πελάτη και του τεχνολογικού συνεργάτη. Αυτός ο νέος τρόπος συνεργασίας γεφύρωσε το κενό μεταξύ των εταιρειών, επικεντρώθηκε στην ταξιδιωτική εμπειρία και προσέφερε μια σύγχρονη λύση.


Για μια περίοδο μηνών, η ομάδα εργάστηκε όχι μόνο πάνω στην διαδικασία εφαρμογής, αλλά συνέχισε να προσφέρει επιχειρηματικά αποτελέσματα και για τους τρεις συνεργάτες αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα του υβριδικού μοντέλου. Μέχρι σήμερα η Microsoft έχει πετύχει σημαντικά επίπεδα εξοικονόμησης μέσω του εργαλείου online booking και έχει αυξήσει την υιοθέτηση των online υπηρεσιών σε ποσοστό έως και 30% στις περιοχές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA).


Καθώς οι νικητές παραλάμβαναν το βραβείο τους, ο παρουσιαστής της εκδήλωσης σχολίασε: “Όντως αξίζει έπαινος! Οι κριτές είπαν ότι αυτό αποτέλεσε μια συναρπαστική, ομαδική άσκηση που συνταίριαξε διαφορετικές τεχνολογίες και δημιούργησε μια πρωτοποριακή σχέση, στηριγμένη στο πλάνο μιας καταπληκτικής ομάδας. Όλα μαζί αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα για τον τρόπο οικοδόμησης μιας νέας κουλτούρας και ενός μοντέλου εργασίας στην προσπάθεια να βελτιώσουμε την ταξιδιωτική εμπειρία.”


Τα βραβεία, στην κριτική επιτροπή των οποίων συμμετείχαν κορυφαία στελέχη εταιρειών του τομέα των ταξιδιών και η συντακτική ομάδα του Buying Business Travel, ήταν από τα πιο έντονα σε συναγωνισμό τα τελευταία χρόνια.


Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο για την Amadeus αυτή τη χρονιά, έχοντας ήδη λάβει τιμητική διάκριση ως Καλύτερος Τεχνολογικός Πάροχος στα πρόσφατα βραβεία Travel Weekly Globe. Ήταν η τρίτη διαδοχική χρονιά που η Amadeus κέρδισε το βραβείο, επιδεικνύοντας την συνεχή αφοσίωσή της στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών και λύσεων στους τουριστικούς πράκτορες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου