Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Συνελήφθη στη Ελλάδα ο φερόμενος ως τρομοκράτης της Αλ Κάιντα

pirhayati
Συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία προχθές(Σάββατο) το βράδυ, ο λιβανικής υπηκοότητας, παλαιστινιακής καταγωγής, Γκαλέμπ Ταλέμπ που – σύμφωνα με το δημοσίευμα της Κορριέρε Ντέλλα Σέρα – είναι μέλος της λιβανέζικης ομάδας «Φατάχ Αλ Ισλάμ» που θεωρείται ότι έχει σχέσεις με την Αλ Κάιντα.
Σύμφωνα με το αρχηγείο της αστυνομίας, ο Ταλέμπ ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ, την κεντρική ασφάλεια και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα, αλλά μετά το δημοσίευμα οι αρχές για να μη διαφύγει, τον συνέλαβαν μαζί με ένα ακόμα άτομο και κρατούνται στην διεύθυνση αλλοδαπών για απέλαση ή για να εξεταστεί τυχόν αίτημα για άσυλο.
Επίσης ο Μοχάμεντ Μούσα που αναφέρεται στο δημοσίευμα της Κορριέρε Ντέλλα Σέρα ότι ήταν ο προκάτοχος του Ταλέμπ για λογαριασμό της «Φατάχ Αλ Ισλάμ» στην Ελλάδα, έχει συλληφθεί και κρατείται εδώ και αρκετό καιρό για απέλαση.
Η Κορριέρε Ντέλλα Σέρα δημοσίευσε στο προχθεσινό φύλλο της ότι «ο Άραβας τρομοκράτης Γκαλέμπ Ταλέμπ βρίσκεται στην Ελλάδα και ετοιμάζει θεαματική επίθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ελληνικό έδαφος ή σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου