Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Outloud: Νέο τραγούδι και συμμετοχή στο διαγωνισμο BON JOVI

    
Οι OUTLOUD αποτελούνται από τους Bob Katsionis (Firewind) Mark Cross (ex-Helloween, Firewind) και τραγουδιστής Chandler Mogel (ex-Talon). Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο τους το 2009 "We'll Rock You To Hell And Back Again!" από την Frontiers Records, επιστρέφουν με το "Waiting For Your Love", ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι για το 2011 από το επερχόμενο album τους "Love Catastrophe".

Το τραγούδι μπορεί να ακουστεί αποκλειστικά στο Jumping Fish και στην προσωπική τους σελίδα εκεί underwww.jumpingfish.gr / outloud τους. Αυτός ο δικτυακός τόπος χρησιμεύει ως launchpad για το "Be το opening act των Bon Jovi στην Αθήνα στις 20 Ιουλίου" και οι Outloud ζητούν τη βοήθειά σας σε αυτό!


Την μείξη στο κομμάτι έχει κάνει ο Δανός Tommy Hansen, τον οποίο γνωρίζουμε μέσα από τις συνεργασίες του με Helloween, TNT, Pretty Maids, κλπ., και την παραγωγή έχει κάνει ο Bob Katsionis ο οποίος δηλώνει επίσης για τη συμμετοχή τους σε αυτό το διαγωνισμό:

«Δεν είμαι οπαδός των μουσικών διαγωνισμών, στην πραγματικότητα δεν βρίσκω κάποιο νόημα για τα περισσότερα από αυτά, δεδομένου ότι το μόνο πράγμα που πρέπει να" κερδίσετε "με τη μουσική σας είναι να αγγίξετε τις καρδιές των ακροατών σας. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός παρόλα αυτά, είναι μια ωραία ευκαιρία για να ακουστει η μουσική μας και σε ένα διαφορετικό σύνολο οπαδών και όχι μόνο σε αυτό της rock / metal που στην Ελλάδα είναι κάπως δύσκολο να επιτευχθεί. Δεν θέλουμε να γίνουμε rockstars από τη μια μέρα στην άλλη, και δεν είμαστε η τυπική " opening band "που απλά θέλει να γίνει διάσημη. Στην πραγματικότητα οι OUTLOUD δεν έχουν ακόμα παίξει πριν από κανέναν! Εμείς απλά πιστεύουμε στην μουσική μας και θέλουμε να το μεταφέρουμε όσο μπορούμε."

Το τραγούδι παίζει αυτόματα από τη στιγμή που εισάγετε τον παρακάτω σύνδεσμο: www.jumpingfish.gr / outloud. Μόλις ακούσετε το τραγούδι, αφιερώστε ένα λεπτό για να ψηφίσετε τους Outloud να ανοίξουν για Bon Jovi στην Αθήνα, στην Ελλάδα στις 20 Ιουλίου! Ακόμα κι αν το site είναι στα ελληνικά, αν ακολουθήσετε αυτόν τον απλό οδηγό, μπορείτε να κάνετε την ψήφο σας εύκολα και γρήγορα (για μη-Έλληνες αναγνώστες).



http://www.outloud-rock.com/
http://www.myspace.com/outloudtheband
http://www.facebook.com/outloudtheband

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου