Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Παίζει ο Αβραάμ, ίωση ο "Τόρο"

Οι -θετικές- προβλέψεις για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο επιβεβαιώθηκαν, αφού ο Έλληνας αμυντικός προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και φουλάρει για "Κλεάνθης Βικελίδης". Ίωση ο Τοροσίδης.Ο στυλοβάτης της "ερυθρόλευκης" άμυνας είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί κόντρα στην παλιά του ομάδα, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον αστράγαλο.



Την Πέμπτη μάλιστα, όπως αναμενόταν προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα δίχως το παραμικρό πρόβλημα και έτσι τέθηκε στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς του Σαββάτου.Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, προπονήθηκε μαζί με την ομάδα και ο Ουρτάδο όχι όμως για πολύ, αφού στην συνέχεια έκανα ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Σίγουρα πάντως, είναι θετικό το γεγονός πως ο Ισπανός κατάφερε να μπει έστω για λίγο σε ρυθμούς προπόνησης και δείχνει πως η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους δεν θα αργήσει να έρθει.




Από την άλλη πλευρά, πρόβλημα προέκυψε με τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ταλαιπωρείται από ίωση και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση. Το "ερυθρόλευκο" ιατρικό τιμ εξέτασε τον "Τόρο" και αφού του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή, επέστρεψε σπίτι του. Μένει να δούμε την κατάσταση του την Παρασκευή, προκειμένου να φανεί αν θα καταφέρει ή όχι να παίξει κόντρα στον Άρη.




Επίσης στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Ρόμενταλ, του οποίου η πτήση είχε καθυστέρηση, ενώ οι υπόλοιποι διεθνείς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το ματς με τον Άρη, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή στις 14:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου