Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Η άφιξη των Ολυμπίων Θεών..Ενα περίεργο άρθρο!

Τo είδαμε στο strangefiles.Πολύ περίεργο άρθρο...Κρίνεται μόνοι σας.


Τελευταία πυκνώνουν οι επιστημονικές αναφορές σχετικά με τις επισκέψεις που δέχθηκε στο παρελθόν η Γη από Εξωγήινους ή Θεούς ή...






Ολύμπιους ή Αγγέλους, μάλιστα οι επιστήμονες εμφανίζονται πολύ τολμηροί χωρίς να διστάζουν να διακινδυνέψουν την επαγγελματική τους φήμη.


Παράδειγμα αποτελεί μια εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης (ΕΤ-3) την 18.10.1999 (22.00ω).
Ένας Αμερικάνος καθηγητής το 1993 είχε δώσει μια τηλεοπτική εκπομπή που αναφερόταν στα χειρόγραφα μιας σπηλιάς του Κουμράν της Νεκρής Θαλάσσης τα οποία φυλάσσονται στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ του Ισραήλ με ένοπλη φρουρά και οι αίθουσες γεμίζουν με δηλητηριώδη αέρια αν παραβιασθεί το σύστημα συναγερμού.


Ο Αμερικάνος καθηγητής δεν αποκάλυψε τις πηγές που του έδωσαν τα χειρόγραφα τα οποία είχε φωτογραφήσει αφού προ-βαλλόταν στην τηλεόραση. Έχω την ακλόνητη πεποίθηση ότι τα χειρόγραφα τα έδωσαν σκόπιμα οι Εβραίοι οι οποίοι θεωρούν ότι επικείμενης της αφίξεως των Ολύμπιων πρέπει να τους αμφισβητήσουν και να τους παρουσιάσουν για κακούς.

Τα χειρόγραφα του Κουμράν της Ερυθράς Θαλάσσης μιλούν για την άφιξη των αγγέλων οι οποίοι συμβούλευαν τους ανθρώπους, συζητούσαν μαζί τους και κατέστρεφαν τις διεφθαρμένες πόλεις οι οποίες κατεχόταν από τους «Πεπτωκότες Αγγέλους» (Αποστάτες) οι οποίοι οδηγούσαν τον κόσμο στη διαφθορά και τον εκπεσμό όλων εκείνων των αξιών που κάνουν τον άνθρωπο να ξεχωρίζει από το ζώον.

Όλα αυτά είναι γνωστά στη θρησκεία που κατέχει ανάλογα χειρόγραφα αλλά τα αποκρύπτει για λόγους σκοπιμότητας.
Σε κανένα σημείο τα χειρόγραφα δεν μιλούν για καταστροφή του πλανήτη αλλά για εκκένωσή του σε περίπτωση που θα κινδυνέψει η ζωή. Το ίδιο μας είπαν σ' εμάς και οι Ολύμπιοι.
Διαβάζοντας τα χειρόγραφα του Κουμράν η ανθρωπότητα αρχίζει να συνειδητοποιεί μια νέα κατάσταση που θα κληθεί να βιώσει στο μέλλον.
Ακόμη συγκλονιστικότερο και από την παρουσίαση των χειρογράφων θεωρώ μια πράξη της Ακαδημίας Επιστημών της πρώην ΕΣΣΔ, του αρμόδιου τμήματος που χειριζόταν το Πρόγραμμα Εξερεύνησης Πιθανής Επικοινωνίας με Εξωγήινους Πολιτισμούς, η οποία καταχώρησε με μορφή επιστημονικού ντοκουμέντου το 1974 (σελ. 19) την εξής εντολή στην υπεύθυνη επιστημονική ομάδα:
«Ειδική προσοχή πρέπει να δοθεί στην πιθανότητα ανακάλυψης σκαφών που έχουν σταλεί από εξωγήινους πολιτισμούς, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, και πιθανόν ακόμη και σε τροχιά γύρω από τη γη. Για την εντόπιση των ταχυτάτων αυτών αντικειμένων, πρέπει να χρησιμοποιηθεί το ειδικό σύστημα RADIO-PELENGATIONALπου εντοπίζει τα αντικείμενα με τη βοήθεια ραδιοανιχνευτών από πολλές περιοχές μαζί. Τώρα μπορούμε να χρησιμοποιούμε και τα διατιθέμενα ραδιοραντάρ».
Το ντοκουμέντο αυτό φανερώνει τη βαρύτητα που έδινε η Ρωσική Ακαδημία των Επιστημών στον εντοπισμό εξωγήινων σκαφών και πόσο σίγουρη ήταν αφού προσδιόριζε το ηλιακό σύστημα και μιλούσε για ταχύτατα εξωγήινα σκάφη.
Μάλιστα η ίδια ακαδημία ανακοίνωσε ότι με την πάροδο του χρόνου, τα UFO θα πυκνώσουν τις επισκέψεις τους μέχρι να επιτευχθεί η σύνδεση της Γης μαζί τους. Επομένως οι εξωγήινοι είναι υπαρκτό θέμα όπως είναι και οι γήινοι και ενδόμυχα όλοι πιστεύουμε στην κοσμική σύνδεση.
Προς επιβεβαίωση όλων αυτών θα παραθέσω αποσπάσματα από συνομιλία με τους Ολύμπιους πάνω στο θέμα αυτό.

«Μπροστά στην επικίνδυνη κατάσταση καταστροφής ολοκλήρου του οικοσυστήματος της Γαίας από τη χρήση πυρηνικών όπλων και χημικών ουσιών, η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία έστειλε από το 1947 (1945 βόμβες Χιροσίμα - Ναγκασάκι) μια αστροπολιτεία, όπως σεις ονομάζετε, στις παρυφές του ηλιακού σας συστήματος και από το 1984 η Γαία βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση. Η αστροπολιτεία της Συνομοσπονδίας Σμήνους 13 Γαλαξιών με το όνομα Φοίνιξ αποτελείται από 850 μητρικά σκάφη, 3892 θυγατρικά και 200.000 υποθυγατρικά συνολικής χωρητικότητας 120.000.000 ψυχών ο αριθμός των πληρωμάτων είναι 10.000.000. Όλα αυτά μαζί συνιστούν ένα τεχνητό ουράνιο σώμα σε έκταση διπλάσιο από τη σελήνη, πέρα από τον πλανήτη Πλούτωνα το οποίο η επιστήμη αναφέρει σαν 10ον πλανήτη.»

Οι Αποστάτες διαθέτουν 57.000 σκάφη συνολικής χωρητικότητας 3.5000.000 ψυχών. Είναι το ουράνιο σώμα Λίλιθ από τον ε του Βοώτη.
Οι γήινοι επιστήμονες έχουν μελετήσει αστροπολιτεία κυλινδρικού σχήματος μήκους 32 χιλιομέτρων και διαμέτρου 6.400 μέτρων συνολικής χωρητικότητας 20.000.000 ψυχών με πολύ περιορισμένους χώρους, για περίπτωση που θα κινδυνέψει η Γη, να διασωθεί δείγμα του ανθρώπινου είδους.
Η αφήγηση των Ολυμπίων συνεχίζεται σχετικά με τους Αποστάτες «Το 1947, με δική σας αρίθμηση, έτος άφιξη του Διός στο ηλιακό σας σύστημα, δόθηκε εντολή στο κοσμοσκάφος Λίλιθ, για να μην καταρριφθεί, να φύγει ή να παραδοθεί άνευ όρων, όπως και έγινε.(Παραδόθηκε άνευ όρων). 'Όμως συνέχισε να συνεργάζεται με τους Ιουδαίους και τους γήινους αποστάτες που κρύβονται κάτω από τον μανδύα του Μωαμεθανισμού διότι θεώρησαν τον εαυτό τους ισχυρό που μπορεί να συγκρουσθεί με τις Ανδρομέδιες δυνάμεις της 7ης αποστολής. Προετοιμάζουν τους λαούς της Γαίας για την τελική σύγκρουση με το όνομα «ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ».

Ήδη έχουν αρχίσει με όλα τα μέσα να δυσφημούν τις Ολύμπιες δυνάμεις και με τη γνωστή υπόθεση του αντίχριστου προετοιμάζουν τις χριστιανικές κοινωνίες, αφού παρουσιάζουν το Δία σαν εχθρό του Χριστού. Σε λίγα χρόνια που μπορεί να μην είναι ούτε πεντετία, αφού θα προβάλουν την ταινία με θέμα τη «Δευτέρα Παρουσία» θα περιφέρουν τον πρωταγωνιστή της ταινίας ώστε τα έθνη να δηλώνουν υποταγή στο θέλημά του, που θα είναι το θέλημα του διεθνούς Σιωνισμού και των Αποστατών.
Παρ' όλα τα σατανικά σχέδιά τους, όλη τους η προσπάθεια θα πέσει στο κενό, διότι υπάρχουν ασύλληπτοι μέθοδοι αναστροφής της κοινής γνώμης που δεν τις φαντάζονται οι αποστάτες οι οποίοι φροντίζουν με κάθε τρόπο να δώσουν την εντύπωση στις Ανδρομέδιες δυνάμεις ότι ελέγχουν τον πλανήτη και να αποτρέψουν την επέμβασή τους.
Όμως τα πάντα βρίσκονται στον απόλυτο έλεγχο των Ολύμπιων, οι οποίοι ούτε που υπολογίζουν τις καταχθόνιες σκέψεις των αποστατών.

Ενημερώσαμε τους Ολύμπιους για τους διωγμούς που υφίσταται ο Ελληνισμός και το δικό τους πνεύμα γνωστό με το όνομα Ελληνικός Στοχασμός και μας απάντησαν«Η ΕΛΛΑΝΙΑ (Ελλάδα) θα νικήσει γιατί προστατεύεται από το Άναρχο Φως. Εμείς είμαστε που θα την καθοδηγήσουμε στη νίκη». Αυτό Βέβαια δεν μας έφθανε και υποβάλαμε και άλλες ερωτήσεις. Σε καμμιά περίπτωση δεν άφησαν να εννοηθεί ότι εμείς θα «Χορεύουμε Τσιφτετέλι» και θα πολεμούν οι Ολύμπιοι. Αυτοί είναι που μας δίδαξαν το «Συν Αθηνά και χείρας κίνει», κάτι που ξέχασε ο Έλληνας αφού του πρόταξαν στην αυτενέργεια το «Θέλημα του Θεού» και το εξουθενωτικό εκείνο «Κύριε ελέησον».
Ποιος είναι ο σκοπός σας;

«Είναι η αποκατάσταση της γήινης βιολογίας και επανασύνδεση του πλανήτη της Γαίας με τη Γαλαξιακή Κεντρική Κυβέρνηση όπως μας ονομάζετε εσείς».
Στην περίοδο που διανύουμε, οι Ολύμπιοι ήρθαν για την προστασία του πλανήτη τον οποίον καταστρέφουν με τόση μανία οι Αποστάτες με τους γήινους συνεργάτες τους. Αν και οι 'Έλληνες αποτελούν Βιολογική προέκταση των Ολυμπίων δεν αναφέρονται ούτε σαν εκλεκτή φυλή, ούτε λαός του θεού και άλλες τέτοιες σχιζοφρενικές παραδοξότητες. Αυτές είναι θεϊκές ασυναρτησίες του Γιαχβέ και των τέκνων του.


Η αστροπολιτεία των Ολυμπίων έφθασε στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος το 1947. Με την άφιξή τους έστειλαν στην επιφάνεια της Γης ένα υποθυγατρικό σκάφος με Βιορομπότνα φέρει το μήνυμα της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» στο γήινο άνθρωπο που καταδυναστευόταν από τους αποστάτες. Όμως αυτό είχε την τύχη που έχει ένα παιδικό παιχνίδι στα χέρια ενός πιθήκου. Οχειριστής του σκάφους ήταν Βιορομπότ, το οποίο φυλάγουν οι Αμερικάνοι.
Την τεχνολογία του κοσμοσκάφους αυτού που προσγειώθηκε στο ROSWELL μόλις σήμερα μπορούν να εννοήσουν και να χρησιμοποιήσουν. Αυτό που ενόχλησε πολλούς, ήταν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα και η λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» και γι' αυτό το έθαψαν για να μη φανεί η ουράνια προέλευση της Ελληνικής γλώσσας και γραφής.

«Από την εποχή της 7ης Αποστολής (25.000 πΧ.) έχουμε επέμβει για τη βιολογική βελτίωση του ανθρώπου 76 φορές. Οι 24 έγιναν μετά το μεγάλο κατακλυσμό (Ατλαντίδα 9.560 πΧ). Ο ρυθμός της βιολογίας της Γαίαςείναι υπό συνεχή έλεγχο. Αυτοί που υλοποιούν τις εντολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας είναι οι Διακανονιστές Κοινωνικής Ισορροπίας που βρίσκονται ανάμεσά σας. Αυτούς δεν τους γνωρίζουν οι Αποστάτες».

«Η ΝΑΣΑ προσποιείται ότι αναζητά εξωγήινους πολιτισμούς. Γνωρίζει ότι βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα και ετοιμάζεται για την απόκρουσή μας, συνεργαζόμενη με τους αποστάτες. Σκόπιμα παραπλανά τον κόσμο να μας αναζητούν σε λάθους χώρους και συχνότητες».
Σε ερώτηση τι εννοείτε Βιολογική αποκατάσταση και επανασύνδεση με τη συμπαντική ιεραρχία; Μας απάντησαν: Πρέπει να σταματήσουν οι επεμβάσεις στο γενετικό κώδικα (DNA) των απογόνων μας από τους αποστάτες των αστερισμών Όφεως, 'Ύδρας, Ηρακλέους, «ε» Βοώτου και «ε» Ηνιόχου. Επανασύνδεση του πλανήτη της Γαίας με τη Γαλαξιακή Κυβέρνηση. Πρέπει να επιτευχθεί διότι για 13.000 χρόνια (εποχή αφίξεως Λίλιθ από ε Βοώτου) συνεχώς η Γαία βρίσκεται στην κυριαρχία των αποστατών. Εξοντώνουν - διαφθείρουν και εκφυλίζουν δικούς μας απογόνους».
Η λέξη ΝΕΜΕΣΙΣ (Δικαιοσύνη) τι σημαίνει για σας;
«Η λέξη αυτή είναι το σύνθημα επιθέσεως κατά των πληρωμάτων των σκαφών των Αποστατών, οι οποίοι θέλουν να αφανίσουν όλες τις φυλές που είναι δικοί μας απόγονοι». Κυριότερη εξήγηση τουανθελληνισμού.

Την περίοδο που διανύουμε παρατηρείται μια πρωτοφανής αφύπνιση του Ελληνισμού. Πού οφείλεται αυτό; «Το Ελληνικόν πνεύμα αποκαλύπτεται ξανά. Από το 1975 έχει τεθεί σε εφαρμογή Ουράνιον σχέδιο που αποσκοπεί στην αναδημιουργία της ελληνικής φυλής με γονιδιακές παρεμβάσεις». (Αύξηση του δείκτη νοημοσύνης και ενεργοποίηση περισσότερης έκτασης της φαιάς ουσίας του εγκεφάλου).

«Οι 'Έλληνες που έχουν γεννηθεί από το 1975 και μετά είναι δική μας προέκταση, αφού υφίσταται πρόγραμμα ενσαρκώσεως δικών μας απογόνων σε σώματα νεογνών Ελληνικών φύλων, αλλά και οι Αποστάτες βρίσκονται σε δραστηριότητα ενσάρκωσης δικών τους απογόνων σε σώματα Ατλαντίων φύλων».

Και πραγματικά είδαμε τ' αποτελέσματα αναδημιουργίας της Ελληνικής φυλής, σε παγκόσμιους διαγωνισμούς μαθηματικών, φυσικής, χημείας, υπολογιστών σκακιού και άλλων αγωνισμάτων όπου οι Έλληνες Γιοί των Θεών πρωτεύουν προς μεγάλη απογοήτευση του πλανητάρχη που την εξέφρασε και δημόσια.

Στα περισσότερα πανεπιστήμια του κόσμου και κέντρα επιστημονικών ερευνών η Ελληνική διάνοια μεγαλουργεί. Στην Ατλάντα, τη Σεβίλλη, σε Ολυμπιακούς, Παγκόσμιους και Διεθνείς αγώνες Στίβου είδαμε τα ελληνόπουλα να δείχνουν το θεϊκό τους μεγαλείο και τη δύναμη της φυλής τους. Οι κοπέλες μας σάρωσαν όλα τα μετάλλια ρυθμικής γυμναστικής στην Ιαπωνία το Σεπτέμβριο του 1999· Οι ημίθεοι Άτλαντές μας, ανέδειξαν την Ελλάδα πρώτη δύναμη του κόσμου το Νοέμβριο του ίδιου έτους στους Παγκόσμιους Αγώνες Άρσεως Βαρών των Αθηνών. Από έρευνες ξένων πανεπιστημίων (ΗΠΑ) που ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, διαπιστώθηκε ότι ο Έλληνας χρησιμοποιεί 2,2 δέκατα της φαιάς ουσίας του εγκεφάλου έναντι ενός δεκάτου των άλλων και έχει δείκτη νοημοσύνης 9 με άριστα το 10 ενώ οι λοιποί Ευρωπαίοι 7. Η πατρίδα μας μπορεί να καυχάται.

Η συνεχής αναφορά στους αποστάτες μας δημιούργησε φοβίες και ζητήσαμε να μας υποδείξουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να συνδράμουμε στο έργο τους, ή αν υπάρχει σχέδιο προστασίας του πλανήτη να μας το αποκαλύψουν. «Ναι υπάρχει σχέδιο και είναι τόσο μεγαλόπνοο που δεν μπορείτε να το κατανοήσετε. Δεν το αποκαλύπτουμε για το καλό σας, γιατί οι Αποστάτες έχουν τη δυνατότητα να σας αποσπάσουν όποια πληροφορία θέλουν. Γι' αυτό δεν σας λέμε κάτι που δεν ξέρουν αυτοί».
Η επόμενη ερώτηση ήταν μακροσκελής και η απάντηση εξ ίσου μακροσκελής.
Υπάρχει μια αινιγματική πινακίδα των Μάγια για την οποία γίνεται πολύς θόρυβος, που συμπληρώνει χρονολογικά έναν κύκλο πλέον των 5.000 ετών αρχίζοντας από το 3.113 π.Χ. και κλείνει στις 23 Δεκεμβρίου του 2.012μ.Χ., συνολικά 3.113+2.012 = 5.125 χρόνια. Πολλοί μάγοι και προφήτες, άγιοι και καφετζούδες πρόβλεψαν όπως και στο παρελθόν αμέτρητες φορές την καταστροφή της Γης. Ρωτήσαμε. «Τι θα γίνει, θα καταστραφεί ο πλανήτης της Γαίας το 2012 μ.Χ.; Θα καταστραφεί ο άνθρωπος;
Θα κυριαρχήσουν οι κακοί με τους Αποστάτες; Κατά καιρούς στον αιώνα που τελειώνει πολλοί και πολλές προφήτεψαν την καταστροφή της Γαίας. Αυτοί διαψεύστηκαν και γελοιοποιήθηκαν. Η Γαία συνεχίζει την τροχιά της γύρω από τον ήλιο. Μας απάντησαν.
«Η πλάκα αυτή έχει τοποθετηθεί από εμάς. Πραγματικά το 2.012 μΧ. θα γίνει Γαλαξιακός πόλεμος χωρίς επιπτώσεις στη Γαία. Η Γαία ΔΕΝ Θα καταστραφεί γιατί την προστατεύουμε εμείς. Υπάρχει προετοιμασία, γι' αυτό βρισκόμαστε γύρω από τη Γαία που την καταστρέφουν οι άνθρωποι για να μη διαταραχθεί λειτουργία του συμπαντικού οργανισμού.
Οι άνθρωποι καταστρέφουν το περιβάλλον γιατί βρίσκονται κάτω από την επίδραση των Αποστατών. Εμείς θα συγκεντρώσουμε όταν έρθει ο καιρός 120.000.000 δικούς μας απογόνους απ' όλον τον κόσμο που θα φέρουν το γονίδιο "Ε" και θα χρησιμοποιηθούν για τον εποικισμό άλλων περιοχών στην πατρίδα εφ' όσον θέλουν, όπως έγινε και στο παρελθόν με τη Γαία. Ο πολιτισμός της Γαίας θα οπισθοδρομήσει από την αλόγιστη αύξηση του πληθυσμού και την εξάντληση όλων των πρώτων υλών και των πηγών ενεργείας. Η Γαία θα συνεχίσει να ζει με άλλους τρόπους. Εμείς θα νικήσουμε και πάλι».
Μπορείτε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες για τους αποστάτες;
«Οι Αποστάτες ήταν δικοί μας, της 4ης Αποστολής και επαναστάτησαν κατά της Κεντρικής Γαλακτικής Κυβερνήσεως. Ξέφυγαν από την ανώτερη συνειδητότητα. Σκοπός τους είναι να εξολοθρεύσουν τους δικούς μας απογόνους. Εμείς και οι Αποστάτες ανήκουμε στη συμπαντική ιεραρχία η οποία αποτελείται από 12.330 Τάξεις (Βαθμίδες από χειριστής κοσμοσκάφους έως το ΟΛΟΝ ΦΩΣ - ΘΕΟΣ). Οι 600 από τις τάξεις αυτές βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ τους. Κατά το παρελθόν εμφανίστηκαν σ' εσάς και έδωσαν κατευθύνσεις, 7 Τάξεις, όσες και οι αποστολές. Εμείς είμαστε η 7η Αποστολή Υπάρχουν 12.330 Κυβερνήτες αρχουσών τάξεων και 500.000 Υπίαρχοι (Υποδιοικητές)».
Συνεργάζεστε με τους κατοίκους της Σελήνης; «Η Σελήνη είναι διασκευασμένο διαστημόπλοιο υπό τον έλεγχό μας. Ανήκει σ' εμάς».
Η Γαία είναι κούφια; «'Όχι».
Υπάρχουν υπόγειες βάσεις στη Γαία από εξωγήινες φυλές; «Όχι».
Υπάρχουν υπόγειες βάσεις γήινων με εξωγήινη τεχνολογία που κάνουν πειράματα; «Ναι στις ΗΠΑ όπως σεις ονομάζετε».
Είσαστε πολλοί που απαντάτε ή ένας; «Ένας σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη σας».

Γνωρίζουν οι άλλοι ότι επικοινωνείς μαζί μας; «Ναι η επικοινωνία γίνεται με εντολή τους». Ποιο είναι το όνομά σου; «ΝΙΣΠΑ» (Ν=ΝΕΜΕΣΙΣ, Ι=ΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ, Σ=ΣΥΜΠΑΝΊΊΚΟΥ, Π=ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ, Α=ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ)».
Έχετε κάποια θρησκεία; «Όχι»
Η Σελήνη, ο Άρης, ή κάποιος άλλος δορυφόρος του ηλιακού συστήματος είναι το μητρικό σας σκάφος; «Όχι» δεν είναι κανένας πλανήτης του ηλιακού σας συστήματος, κατοικούμε στο ηλιακό σας σύστημα πέρα από τον Πλούτωνα, σ' αυτό που οι επιστήμονές σας ονομάζουν 10ον πλανήτη».
Οι γυναικείες θεότητες στεριάς, θαλάσσης, πηγών και ποταμών, ήταν επιφορτισμένες με την ευθύνη της ποιοτικής αναπαραγωγής του ανθρώπου και παρακολούθησης της εξελικτικής πορείας αυτών, μέχρι την επικράτηση του σημερινού είδους ανθρώπου.
Οι επιστήμονες δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τη δομή του ηλιακού μας συστήματος. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι πέρα από τον Ερμή και πιο κοντά στον ήλιο υπάρχει ο πλανήτης Απόλλων, ο οποίος δεν έχει εντοπισθεί λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί στα τηλεσκόπια το ηλιακό φως (Τύφλωση).
Την 9 Οκτωβρίου 1999 ανακοινώθηκε από τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΝΕΑ» της ίδιας ημέρας, η είδηση ότι οι επιστήμονες ανακάλυψαν πέρα από τον Πλούτωνα σε απόσταση χίλιες φορές μεγαλύτερη από αυτή της απόστασης Πλούτωνα - Ηλίου ή 5.889.000.000.000 χιλιόμετρα, έναν νέο δορυφόρο του ηλιακού συστήματος.
Ο Άγγλος Αστρονόμος Αρ. Τζον Μάρεϊ που τον ανακάλυψε μας είπε τα εξής:
- Δεν είδε τον πλανήτη αλλά υπολόγισε την ύπαρξή του, από τις ιδιορρυθμίες στις τροχιές των κομητών σε μια συγκεκριμένη περιοχή.
- Πιθανόν να μην ανήκει στην οικογένεια του ηλιακού συστήματος γιατί η τροχιά του είναι αντίθετη από αυτή των άλλων πλανητών.
- Είναι πολύ μεγαλύτερος από το Δία.
- Αν ήταν φωτεινός το φως του θα χρειαζόταν 228 ημέρες για να φθάσει στη Γη.
- Για την ολοκλήρωση μιας περιφοράς γύρω από τον Ήλιο απαιτείται ο εξωφρενικός χρόνος των 6.000.000 ετών.
Μέσα σ' αυτή την κοσμική ακαταστασία, το 1997 ένα άλλο ουράνιο σώμα ήρθε να επιτείνει τη σύγχυση των επιστημόνων.
Πρόκειται για ένα παράξενο κομήτη Η-Β (Χέιλ-Μποπ) όταν αυτός βρισκόταν στην μεγίστη δυνατή προσέγγιση με τη Γη.
Πολλοί αστρονόμοι παραξενεύτηκαν για κάποιο μεταλλικό αντικείμενο που προβαλλόταν στην κεφαλή του κομήτη και το σχήμα του αντικειμένου αυτού έμοιαζε σε σμικρογραφία με τον πλανήτη Κρόνο του ηλιακού μας συστήματος.
Μάλιστα η εμφάνιση του αντικειμένου αυτού συσχετίστηκε με μια ομαδική αυτοκτονία θρησκευτικής αίρεσης στις ΗΠΑ, αφού τα μέλη της αυτοκτόνησαν για να προϋπαντήσουν τους θεούς που ακολουθούσαν τον κομήτη με την αστροπολιτεία τους, σε κάποια φάση που ήταν αυτή ορατή από τα γήινα μέσα παρατήρησης.
Τα χαρακτηριστικά του κομήτη Η-Β που ανακαλύφθηκε από τους Αμερικανούς Αστρονόμους Άλαν Χέιλ και Τόμας Μποπ την 23. 7.1995 είναι τα εξής:
Ήταν 1.000 φορές πιο λαμπρός από τον κομήτη του Χάλεϊ.
Οι κομήτες εντοπίζονται 3-4 μήνες πριν προσεγγίσουν τη Γη, ενώ αυτός εντοπίστηκε 40 μήνες πιο πριν.
Διέγραψε τροχιά που πέρασε ακριβώς πάνω από τη ζώνη του Ωρίωνα και χάθηκε στην περιοχή μεταξύ Ωρίωνα και Λέοντα.
Το προβαλλόμενο μεταλλικό αντικείμενο φημολογείται ότι ήταν το αστροσκάφος των Ολύμπιων.
Η άλλη παραδοξότητα σχετικά με τον κομήτη Η-Β είναι ότι τα αστεροσκοπεία Πάλομαρ, Ουίλσον και το διαστημικό Χαμπλ, από το Μάιο του 1996 έπαψαν να δίνουν φωτογραφίες για τον κομήτη με τη δικαιολογία ότι υπήρχαν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης. Το Χαμπλ δεν υπαγόταν στο πρόγραμμα.
Άρχισαν ερασιτέχνες αστρονόμοι να δημοσιεύουν δικές τους φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν καθαρά η αστροπολιτεία των Ολύμπιων στην κεφαλή του κομήτη. Ο σάλος προκλήθηκε την 14.11.1996 με τη δημοσίευση των φωτογραφιών Τσακ Σράμεκ, όπου το μυστηριώδες αντικείμενο δεν ήταν και τόσο μυστηριώδες αφού φαινόταν χωρίς αμφισβήτηση στην κεφαλή του κομήτη.
Οι ενοχές της ΝΑΣΑ άρχισαν από τη στιγμή που καταγινόταν να εξηγήσει ότι οι φωτογραφίες του Σράμεκ οφειλόταν σε λάθος φωτογράφηση ενώ απέφυγε να δημοσιεύσει δικές της φωτογραφίες.


Είναι σύμπτωση ότι το σήμα του «Απόλλων» της ΝΑΣΑ παρουσιάζει την τροχιά του να περνά πάνω από τ' άστρα της ζώνης του Ωρίωνα, όπως πέρασε αργότερα πάνω από αυτήν και ο μυστηριώδης κομήτης Η-Β.
Είναι σύμπτωση το σήμα της Αμερικανοσοβιετικής διαστημικής συνεργασίας φέρει το όνομα του πατέρα θεού Δία και του Απόλλωνα.
SOYUZμε ανάγνωση από δεξιά προς αριστερά δίνει ZUYOS
και η άλλη γραφή SUUZμε αντίστροφη ανάγνωση ZUUS
που κρυπτογραφεί το όνομα ΖΕΥΣ.

Αλλά και το όνομα του υιού του θεού του φωτός Απόλλωνα δεν είναι άσχετο με την όλη μυστική συνεργασία αφού στο κέντρο του σχήματος φαίνεται το διπλό «Ε» που είναι το έμβλημα των Ανδρομεδίων και της αστροπολιτείας του Διός.
Αν κρίνω από την αρχαία Ελληνική γλώσσα που χρησιμοποιούν οι Ολύμπιοι κατά την επικοινωνία μας, καθώς και τη δική τους διαβεβαίωση: «Η Ελληνική γλώσσα είναι γλώσσα συμπαντική» (των θεών και των ουράνιων όντων), δικαιολογείται η άποψις ότι αυτή χρησιμοποιήθηκε στην ονομασία των Γαλαξιών-Αστερισμών και Άστρων, έργο ουράνιο. Είναι πανάρχαιη και χρησιμεύει στην κοσμική συνεννόηση. Το γεγονός ότι φέρουν ελληνικά ονόματα και υποχρεώνονται να τα χρησιμοποιούν ενοχλούν πολλούς, αφού ο Ελληνισμός βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.

Η ΝΑΣΑ που διαθέτει τεχνολογία των Αποστατών ακροάται της συνομιλίες των Ολύμπιων με εμάς όταν οι Ολύμπιοι το επιτρέπουν «Ασφαλίσαμε το νιονικό σύστημα και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνομιλίες μας». Για τον λόγο αυτό έφεραν οι ΗΠΑ τους σταθμούς ακρόασης στην Ελλάδα.
Ακροάται και τις συνομιλίες μεταξύ των σκαφών των Ολύμπιων που γίνονται στην Ελληνική και για το λόγο αυτό αναγκάστηκε να επιβάλει την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας από τα διευθυντικά στελέχη.
Η ελληνική γλώσσα θα γίνει κοσμική ανάγκη και ανάγκη εξέλιξης των υπολογιστών. Αν και μας πολεμούν από τη ΝΑΣΑ μέχρι την Κίνα και την Ιαπωνία και όλη την Ευρώπη, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα έγινε ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ.
Επί πλέον είδαμε σε προηγούμενο κεφάλαιο τη ΝΑΣΑ, να γίνεται πιο τολμηρή δίνοντας σε δημοσιότητα στοιχεία για το πλανητικό μας σύστημα, που η ίδια πριν λίγα χρόνια αποκαλούσε αποκυήματα φαντασίας.
Για συγκριτική μελέτη στοιχείων που δίνω στη συνέχεια δίνω τη διάμετρο και ακτίνα Γης και Σελήνης. Γη: D=12.756 χιλιόμετρα και R=6.378 χιλιόμετρα και Σελήνη: D=3.476 χιλιόμετρα και R=1.738 χιλιόμετρα. Μας είπε λοιπόν η ΝΑΣΑ:
- Το νερό στην επιφάνεια των πλανητών του ηλιακού συστήματος έχει σκεπαστεί από κοσμική σκόνη. Η Γη δέχεται ετησίως 25.000 κυβικά μέτρα σκόνης.
- Ο Ερμής έχει νερό στους πόλους μέχρι χθες το απέκλειε. (R=2.439 χιλιόμ.).
- Η Αφροδίτη (R=6.Ο55 χιλιόμ.) έχει νερό στους πόλους δύο πανύψηλα Βουνά το Μαξγουέλ και το Ακνα ύψους 12.000 μέτρων που καταλαμβάνουν έκταση όση η Βόρεια Αμερική. Το 1971 ο Αστρονόμος από το Αζερμπαϊτζάν Ναντίρ Ιμπραϊμωφ είχε δηλώσει «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάποια μορφή ζωής στην Αφροδίτη» ενώ κάτι παρόμοιο το απέκλειαν ακόμη και σαν ιδέα πριν μερικά χρόνια.
- Ο Άρης (R=3.379 χιλιόμ.) έχει πολύ μεγάλες ποσότητες νερού. Δεν έχει Όζον και μαστίζεται από γιγαντιαίες ανεμοθύελλες, ενώ η μεταβολή της θερμοκρασίας της επιφανείας του μεταβάλλεται σε δεκάδες βαθμούς μέσα σε λίγο χρόνο.
- Το 1960 ο Δίας αύξησε το ρυθμό περιστροφής του περιφρονώντας όλους τους φυσικούς νόμους. Επανήλθε στο κανονικό μετά από ένα χρονικό διάστημα· μια αστρική ανωμαλία που δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν 200 αστρονόμοι στο συνέδριο Κάλτετς.
- Ο πλανήτης Φοίβη του Κρόνου (D=230 χιλιόμ.) περιστρέφεται αντίθετα από τους άλλους πλανήτες του.
- Ο δορυφόρος του Δία (R=71.400 χιλ.), Ευρώπη (R=1.563 χιλ.) έχει καιρικές συνθήκες όμοιες με τη Γη και ωκεανούς υδάτων. Ο Γανυμήδης (R=2.634 χιλ.) καθώς και η Καλλιστώ
(2.424 χιλ.), και Ιώ (R.=1.819 χιλ.) με τροποποίηση της ατμόσφαιράς τους τεχνητά μπορούν να φιλοξενήσουν ζωή χωρίς προβλήματα.
- Ο δορυφόρος του Κρόνου (R=60.330 χιλιόμ.) ο Τιτάν (R=2.900 χιλ.) έχει ατμόσφαιρα ίδια με της Γης και μεγάλες ποσότητες νερού.
- Ο Ουρανός (R=26.145 χιλ.) και ο Ποσειδών (R=25.225 χιλ.) περιβάλλονται από πλήθος αστεροειδών, ο μεγαλύτερος πλανήτης του Ποσειδώνα είναι ο Τρίτων (R=3·000 χιλ.)·
- Ο Πλούτων (R=1.800 χιλ.) έχει έναν δορυφόρο τον Χάροντα (R=1.200 χιλ.) και πιο εκεί η αστροπολιτεία των Ολυμπίων διπλάσια της δικής μας Σελήνης.
- Οι πλανήτες Ερμής - Αφροδίτη - Γη - Άρης ονομάζονται εσωτερικοί πλανήτες, οι Ζευς - Κρόνος - Ουρανός - Ποσειδών και Πλούτων εξωτερικοί.

Τέλος θέλω να κλείσω το κεφάλαιο με την κυριαρχία των Ελληνικών ονομασιών στον ουρανό και το σύμπαν, στ' άστρα και τους πλανήτες.
«ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ»
Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε ! Θα τα πούμε όταν επιστρέψω από Δελφούς. Καλά να περνάτε!

Υ.Γ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΝΕΑ!!

strangefiles
Το διαβάσαμε από το: Η άφιξη των Ολυμπίων Θεών..Ένα περίεργο άρθρο! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/06/blog-post_5853.html#ixzz1OM1d79ev

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου