Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

8 αιτίες περηφάνειας που είσαι Έλληνας!

Στις 10 Ιανουαρίου 2012 έλαβα το ακόλουθο email από τον Ιωάννη Βοϊλη, με σύνδεσμο για το παρόν εμπνευστικό βίντεο.

Όνομα: Ιωάννης Βοϊλης
Μήνυμα: Αγαπητέ Κίμωνα!
Παρακολουθούμε εδώ και καιρό, εγώ και η σύζυγός μου Αικατερίνη, την αξιοθαύμαστη προσπάθεια σου, να ανακαλύπτεις εκπληκτικά βίντεο, μέσα από το youtube που σκοπό έχουν να προάγουν γνώση, πολιτισμό αλλά και να αφυπνίζουν συνειδήσεις. \'Ετσι θεωρούμε ότι, θα ήταν σωστό να σου γνωστοποιήσουμε, ότι ακόμα και σε αυτήν την κρίσιμη εποχή για την χώρα μας, υπάρχουν κάποιοι Έλληνες που πιστεύουν ότι η Ελλάδα προορίζεται να λάμψει και θα λάμψει!
Αυτο έγινε γνωστό στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ψυχολογίας στη Sri Lanka 5 - 8 Δεκεμβρίου 2011, από την Σφαιρική Αντιληπτικότητα (www.sferiki.gr), με τεράστια απήχηση και αποδοχή. Οι ιδρυτές και εμπνευστές της μεθόδου της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας Δρ.Μαρία Λεβέντη και Δρ.Ιωάννης Καρλαούζος, κατάφεραν να δείξουν και να αποδείξουν μετά απο μακροχρόνιες μελέτες και έρευνες, ότι το Ελληνικό πνεύμα παραμένει αέναος φάρος γνώσης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ελληνική αποστολή των 48! ατόμων να γυρίσει στην πατρίδα μας, έχοντας στις αποσκευές της, πλήθος βραβείων. Το σημαντικότερο όμως όλων, είναι ότι αναγνωρίστηκε Παγκοσμίως η Ελλάδα ως πνευματική κοιτίδα φωτός και έμπνευσης για όλη την Οικουμένη!!
Στο βίντεο που ακολουθεί η Δρ. Μαρία Λεβέντη μιλά για την Ελλάδα, τη σύγχρονη και την αρχετυπική. Την Ελλάδα που σήμερα ναι μεν φαίνεται να έχει λαβωθεί, αλλά και την Ελλάδα που πάντοτε υποστήριζε και διέδιδε το Καθαρό Φως, τη Νέα Συνείδηση και τον Πολιτισμό. Η ομιλία περιστρέφεται γύρω από τους 8 λόγους για τους οποίους ο Έλληνας πρέπει να είναι περήφανος που είναι Έλληνας.
Πραγματοποιήθηκε στην καθιερωμένη εκδήλωση της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας για τον εορτασμό του νέου έτους παρουσία πάνω από 400 ασκούμενων της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, φίλων και συνεργατών.
Ομιλία της Δρ. Μαρίας Λεβέντη. Πρωτοχρονιά 2012
Τίτλος βίντεο: "Ομιλία Πρωτοχρονιάς 2012: η Ελλάδα θα λάμψει! "

Με εκτίμηση
Ιωάννης και Αικατερίνη Βοϊλη
---------------------------------------
Το παρακάτω είναι η Περιγραφή που κάνει η Μαρία Λεβέντη στον εαυτό της: http://www.sferiki.gr/web/sferiki/maria_leventi



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου