Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ξεσκεπάζουμε μία ακόμη παρωδία: 25 "τυχαίοι πολίτες" διαμαρτύρονται (για 2η φορά) έξω από την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης υπό την κάλυψη ΟΛΩΝ των Μ.Μ.Ε.

Ναι τα κατάφεραν!!

ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγοι -Πράσινοι, με τις δεκάδες "Κινήσεις Πολιτών" (ετικέτες) που εποπτεύουν κατάφεραν αυτή τη φορά να μαζέψουν 25 άτομα-μαζί με τους περαστικούς- έξω από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης!!
Αυτή τη φορά το έκαναν στις 12 το μεσημέρι ελπίζοντας να έρθει κανένας ακόμη αλλά "τρεις κι ο κούκος" όπως πάντα!!

Ας δούμε και τις παρουσίες για να μην έχετε επιφυλάξεις:
Πρώτος-πρώτος ο Μηταφίδης Τριαντάφυλλος του ΣΥΡΙΖΑ δίνει συνέντευξη:
Μη ψάχνετε διαδηλωτές- δεν θα βρείτε οι δημοσιογράφοι ήταν πολλοί περισσότεροι.
Στρέφουμε λίγο δεξιότερα την κάμερα
και βλέπουμε το άλλο "μπουμπούκι":

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος των Πρασίνων!

Διακρίνεται δίπλα του η υποψήφια βουλευτής των Οικολόγων-Πρασίνων Ιωαννίδου Ελεάννα.http://ecogreensalonika.files.wordpress.com/2009/09/a-ioannidou-eleana.jpg
Μία ακόμη υποψήφια βουλευτής των Πρασίνων : Ευγενία Οικονόμου:Δεν θα μπορούσε να λείψει η ασπρομάλλα ομοφυλόφιλη (κατά δήλωσή της στο gayworld) επίσης υποψήφια βουλευτής των Οικολογων-Πρασίνων Σκουλίδη Σοφία, (3η από δεξιά στη φωτογραφία, με το γυαλί ηλίου)Διακρίνεται για τον επαγγελματισμό της στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (κάθε φορά και με διαφορετική "επικέτα οργάνωσης").
Καμαρώστε την!


Στη φωτογραφία τη βλέπουμε μαζί με τον Πετράκη Άριστείδη (Άρη) (επίσης υποψήφιο βουλευτή των Πρασίνων)


ο οποίος δεν αφήνει εκδήλωση χωρίς να παραστεί!
Καμαρώστε τον και αυτόν σε παλαιότερες εκδηλώσεις.


Ο κ. Πετράκης όπως φαίνεται στη φωτογραφία γνωρίζει και τον Τερζόπουλο Κώστα, ο οποίος διοργανώνει την γυμνή Ποδηλατοδρομία (δείτε τη σχετική μας ανάρτηση) και ο οποίος όπως βλέπετε έχει ιδιαίτερη έφεση στις μεταμφιέσεις!




Είδατε τελικά πόσο μικρός είναι ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη;!!!

25 άτομα , συγκροτούνε περίπου 40 διαφορετικές "Κινήσεις Πολιτών" στην πόλη μας!!!


Παρακαλούμε έχετε υπόψη τα παραπάνω όταν θα δείτε στα ΜΜΕ την νέα "διαμαρτυρία πολιτών που συναντήθηκαν τυχαία στο διαδίκτυο μέσω facebook" που θα μιλάνε για "διαμαρτυρίες εκατοντάδων ή και χιλιάδων πολιτών έξω από τη μητρόπολη".
Για να ξέρετε πόσο "τυχαίες" είναι αυτές οι συναντήσεις...

Τελευταίες 2 φωτογραφίες:

Ο Παπαδάκης στην εκπομπή του έχει σε απευθείας μετάδοση 3 τυχαίους πολίτες από τη Θεσσαλονίκη (φαίνονται στο κάτω δεξιά παράθυρο).
Η δημοσιογράφος μάλιστα επιμένει ότι συναντήθηκαν τυχαία έξω από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης την επόμενη ημέρα της 1ης διαμαρτυρίας "πολιτών".
Υπενθυμίζουμε τα ονόματά τους (τους μάθατε τώρα!!) από αριστερά προς τα δεξιά:
Σκουλίδη Σοφία, Πετράκης Άρης, η δημοσιογράφος και δεξιά η Ελεάννα Ιωαννίδου.

Απλά διέφυγε από τη δημοσιογράφο ότι οι "τυχαίοι" πολίτες ήτανε και υποψήφιοι βουλευτές των Οικολόγων-Πρασίνων στη Θεσσαλονίκη!!!!
Δεν πειράζει, του το θυμίζουμε εμείς!!
Υπενθυμίζουμε τις αποκαλύψεις του ιστολογίου μας για το ποιοι κρύβονται πίσω από την "Κίνηση Πολιτών" (που συναντήθηκαν μέσω facebook, υποτίθεται) στην 1η διαμαρτυρία η οποία έγινε έξω από τον Ναό της Παναγούδας που θα δείτε εδώ:
http://antiparakmi.blogspot.com/2010/03/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου