Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Τράγκας: "Άδωνι, θα φας πολύ ξύλο!"

Απολαυστικό απόσπασμα από την ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον Real FM στις 12 Ιανουαρίου!

Ο γνωστός για το έντονο ύφος του δημοσιογράφος, απειλεί τον μνημονιολάγνο Γεωργιάδη πως σύντομα ο Έλληνας θ'αρχίσει να δέρνει! Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον Τράγκα, οι πρώτοι που θα το κάνον αυτό θα είναι οι δεξιοί, που θα πλακώσουν στις μπουνιές τον προδότη του Λάος, καθώς και όσους προκαλούν τον λαό με την παράδοση της χώρας στα φιλαράκια τους, τους τοκογλύφους!


Εμείς διαφωνούμε σε πολλά με τον Τράγκα, δεν μπορούμε όμως να μην του αναγνωρίσουμε πως είναι ένας από τους ελάχιστους στα Μμε που τηρούν ΣΥΝΕΠΗ αντιμνημονιακή στάση, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από τα τουρκοκάναλα!

Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ πως χρειάζεται να πέσει άγριο ξύλο σε όλους τους εθνοπροδότες νεοφιλελεύθερους, τουλάχιστον στην αρχή: Έπειτα, πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους σε δικαστήρια ή καλύτερα Στρατοδικεία!

Όσον αφορά τον συγκεκριμένο πατριδέμπορα που θα...κλαφτεί για τις "απειλές" του Τράγκα, αναρωτιόμαστε με ποιο δικαίωμα μιλάει για "εκλογές σ'ένα χρόνο και βλέπουμε" κλπ: Αλήθεια, ποιος τον διόρισε γλειφτρόνι (και) του Παπαδήμου;

Ποιος εξέλεξε αυτή την ψευτοκυβέρνηση, αληταράδες που έχετε το θράσος να επικαλείστε και την ψήφο του λαού;Ποιος σας διόρισε στις θέσεις σας για να τρώτε με χρυσά κουτάλια; Ο λαός ή τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, εγχώρια και ξένα;

Είναι απίστευτο το θράσος όλων αυτών των κοπριτών - και ιδιαίτερα του Γεωργιάδη - που εν μέσω άγριων μέτρων, απολύσεων, περικοπών σε συντάξεις και μισθούς, εκείνοι ενδιαφέρονται μονάχα να παραμείνουν στην εξουσία ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ...ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ (ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ!

Σε όλους αυτούς λοιπόν, το πολύ ξύλο που ζητάει ο Τράγκας, είναι πραγματικά, μια ΠΟΛΥ ΗΠΙΑ αντίδραση του κοσμάκη, που είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου