Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ- Η ΕΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες , φίλες και φίλοι


Εκ μέρους της Ομάδος Ανεξαρτήτων Πολιτών Σαρωνικού (ΟΑΠΣ), σας στέλνω τις θερμότερες ευχές για ένα Νέο Έτος ειρηνικό, δημιουργικό, όπου η Πατρίδα μας θα βρει τον βηματισμό της.
Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένως το Σάββατο στις 14 Ιανουαρίου 2012 και από ώρα 10.00 έως 18.00, στην αίθουσα της παλαιάς Βουλής διοργανώνεται μοναδική στα Ελληνικά χρονικά ημερίδα, στην οποία κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες, οικονομολόγοι, συνταγματολόγοι -Γεννηματάς Π, Καισάριος Γ, Κατρούγκαλος Γ, Κιντής Α, Λυγερός Ν, Μαριάς Ν, Μπουραντάς Δ, Σακκάς Ι.-θα συζητήσουν την πρόταση που κατήρτισε μέλος της ΟΑΠΣ, με την οποία προτείνεται ένα σχέδιο εξόδου από την οικονομική κρίση με θέμα: "η Ελλάδα μπορεί να εξέλθει της κρίσης με τις δικές της δυνάμεις". Την ημερίδα θα την παρακολουθήσουν σημαντικές προσωπικότητες και θα την καλύψουν τα Διεθνή και πατριωτικά ΜΜΕ
Το σχετικό σχέδιο εξόδου, το οποίο μέχρι την Πέμπτη θα έχει τελειοποιηθεί, σας συναποστέλλεται.

Υποβάλλεται η παράκληση όπως μας αποστείλετε μέχρι την Τετάρτη τα σοβαρά ερωτήματα σας, τα οποία θα τεθούν εγκαίρως υπόψη και θα απαντηθούν από τους ομιλούντες κατά την διάρκεια της ημερίδος.
Όπως αντιλαμβάνεσθε δεν πρόκειται για διαλέξεις χωρίς αντίλογο αλλά για συλλογική προσπάθεια όπου οι επιστήμονες θα κληθούν να προτείνουν ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ οι οποίες στη συνέχεια θα υποβληθούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για άμεση εφαρμογή.
Οι παρόντες πολιτικοί παραβίασαν κατάφορα το Σύνταγμα, θεωρούνται απάτριδες, αναίσθητοι και επικίνδυνοι.

Την ερχόμενη Τετάρτη μαζί με τη συγκεντρωτική κατάσταση των ανωνύμων ερωτημάτων σας , θα σας αποσταλεί και η σχετική πρόσκληση για την ημερίδα της 14/1/2012.
Στις 16 Ιανουαρίου η Βουλή θα προσπαθήσει να θάψει την Ελλάδα, μη βάλεις και συ πλάτη


Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου