Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ Μ.Κ.Ο.

narkes-1-naiΠότε θα λάβουν υπόψη τους οι αρμόδιοι τις απίστευτες καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με Μ.Κ.Ο.; Κατά τη συζήτηση για το νέο θεσμικό πλαίσιο των ΜΚΟ, καταγγέλθηκε ότι δόθηκαν 8 εκατομμύρια ευρώ σε οργάνωση για την αποναρκοθέτηση του Έβρου, αλλά οι υπεύθυνοί της έβαλαν Πακιστανούς να κάνουν τη δουλειά!

Παρόμοιες καταγγελίες σχετικά με αποναρκοθετήσεις έγιναν και για περιπτώσεις των αποστολών αποναρκοθέτησης, σε χώρες της Αφρικής, οι οποίες επιβάρυναν τους Έλληνες φορολογούμενους.
Ο υφυπουργός κ. Δόλλης δήλωσε ότι καταρτίζει νέο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί και θα επανακαθορίζει τι είναι ΜΚΟ προκειμένου να καταρτιστεί νέο μητρώο και ότι εκείνες οι ΜΚΟ που έχουν καταπατήσει το νόμο και τα πρόσωπα που τις συνθέτουν, δεν θα μπουν στα μητρώα.
Αυτό το έχουμε δεκάδες φορές μέχρι τώρα και αντί να ερευνηθεί η φερεγγυότητα των Μ.Κ.Ο., αυξάνονται οι καταγγελίες εναντίον τους. Υπάρχει και μια έρευνα εδώ και καιρό για "ύποπτες" χρηματοδοτήσεις 95 Μ.Κ.Ο. η οποία συνεχίζεται (μέχρι πότε;).
http://www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου