Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ! «ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΕ 3ΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!»

"Ο Γίγαντας της Πολιτικής Ηθικής"


«Χίλιες και Μια Νύχτες», «Χίλιες και Μία Γνώμες» από τον Γίγαντα της Αριστεράς Α. Τσίπρα. Από το περήφανο «Διαγράφουμε Μονομερώς το Απεχθές Χρέος στους Τοκογλύφους της Τρόικας», στο πλήρως προδοτικό «Θα πληρώσουμε πλήρως το χρέος μας, με 3ετή Αναστολή!!», το οποίο δήλωσε ο Γίγαντας αυτός στο Extra3 χθές το βράδυ.
Εξήγηση; Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δανειστεί 7.000.000 ευρώ από την  ΕΘΝΙΚΗ και 200.000 ευρώ από την ΑLPHA Bank, με εγγύηση της μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις του κόμματός του –δηλ. με χρήματα του αργοπεθαίνοντος Έλληνα- κι επιπλέον έλαβε χθές και 350.000 ευρώ κρατική επιχορήγηση!, δηλ. και πάλι χρήματα του συνταξιούχου των 300 ευρώ….



Δανείστηκε ο Τσίπρας 7.600.000 ευρώ από τα Τραπεζικά δολοφονικά όργανα του Διεθνούς Καπιταλιστικού Κεφαλαίου και της Τρόικας, για ποίον λόγο; Μα, για να ασκήσει προεκλογική προπαγάνδα και πλύση  εγκεφάλου για να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό, ότι δήθεν πολεμά την Τρόικα, τα όργανα και οι τραπεζικοί πράκτορες της οποίας τον χρηματοδοτούν.                                "Οι μάσκες έπεσαν..."
Άλλος ένας Δούρειος Ίππος της Τρόικας αποκαλύφθηκε, μετά τους «μεγαλοκαθηγητάδες» της Τροικανής τηλεόρασης,  τους οποίους έχω αποκαλύψει από πέρυσι. ΣΥΡΙΖΑ, το Αριστερό ΛΑ.Ο.Σ.
Τσίπρα, στην Δημοκρατία ισχύει η αρχή της Ισότητας και των Ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες στην άσκηση των πολιτικών δικαιωμάτων των. Την αρχή αυτή, εσύ την βιάζεις βίαια και κατάφωρα, με τον παραπάνω ανήθικο – κι ίσως και παράνομο- δανεισμό σου (η υπόθεση ερευνάται από τον οικονομικό εισαγγελέα), διότι δημιουργείς συνθήκες άνισου ανταγωνισμού υπέρ σου, στην άσκηση του πολιτικού μας δικαιώματος του «εκλέγεσθαι», δεδομένου ότι δεν μπορούμε εμείς- με μηδενικά έσοδα-να αγωνισθούμε εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ με τα 7.600.000 ανήθικα –τουλάχιστον – δανειακά και τόσα άλλα κρυφά «μαγκούφια».
Και κάτι τελευταίο: ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΣ στην ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ; Θα ψηφίσετε εσείς στον Σύριζα την συνέχιση της ποινικής διαδικασίας? (αν και δεν γλιτώνετε με τίποτα). Πως κάθεσαι και μισθοδοτείσαι από μια Βουλή που έχει εκχωρήσει παράνομα –με τα δικά σου λόγια- της Εθνική Κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις της Τρόικας? Γιατί δεν λές ευθαρσώς ότι αυτό νομικά είναι ο ορισμός της Εσχάτης Προδοσίας? Γιατί, αντίθετα και υποκριτικά, δήλωσες προ ημερών στην τηλεόραση (στην ΝΕΤ νομίζω) ότι δεν θεωρείς ότι η Κυβέρνηση είναι Προδοτική?
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ και ΕΦΑΝΗ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΕΧΘΗΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ!
Γι αυτό Τσίπρα, είσαι κι εσύ ύποπτος για Εσχάτη Προδοσία στην μήνυσή μου. Και σου θυμίζω: Η υπόθεση αυτή  θα τελειώσει αναγκαστικά με ΔΙΚΗ στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ελπίζω πολύ σύντομα).


Δημ. Αντωνίου, Πρ. «Ελπίδας Πολιτείας»  

 http://zoidosia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου