Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΟΥΡΟΥΝ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ

stratiotes_ouroun-1-naiΣοκαριστικό βίντεο που δείχνει αμερικανούς στρατιώτες να ουρούν πάνω σε πτώματα στο Αφγανιστάν έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου, αλλά και αναστάτωση στο Σώμα Πεζοναυτών στις ΗΠΑ, με τους αρμόδιους να υποστηρίζουν ότι το περιστατικό δεν πρόκειται να περάσει χωρίς να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

«Ακόμη δεν έχουμε πιστοποιήσει την προέλευση ή τη γνησιότητα του εν λόγω βίντεο, όμως οι ενέργειες που απεικονίζονται δεν είναι σύμφωνες με τις βασικές μας αξίες και δεν αποτελούν ενδεικτική εικόνα του χαρακτήρα των πεζοναυτών στη χώρας μας», δήλωσε την Τετάρτη στο CNN ο εκπρόσωπος συνταγματάρχης της Διεθνούς Δύναμης Αρωγής για την Ασφάλεια του Αφγανιστάν.
Το συγκεκριμένο βίντεο, που πρωτοδημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Live Leak, εμφανίζει τέσσερις άντρες μέσα σε στρατιωτικές στολές να ουρούν επάνω σε τρία πτώματα γεμάτα αίμα, τα οποία βρίσκονται στο έδαφος.
Οι τέσσερις στρατιώτες προφανώς γνώριζαν ότι το κατόρθωμά τους βιντεοσκοπείται, αφού έκαναν και αστεία μεταξύ αυτών και των πτωμάτων.
Συγκεκριμένα ένας τον τεσσάρων είπε: «Να έχεις μια όμορφη μέρα φιλαράκι», ενώ άλλος έκανε ένα κακόγουστο και απρεπές σχόλιο του τύπου "χρειάζεστε να κάνετε μπάνιο".
 http://www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου