Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Έρχονται στις 17 Ιουνίου οι Iron Maiden(Βίντεο)

Μια ξεχωριστή συναυλία υπόσχονται στους θαυμαστές τους οι σκληροί της ροκ Iron Maiden, οι οποίοι θα εμφανιστούν στο TerraVibe Park, την Παρασκευή, 17 Ιουνίου. Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Sonisphere Festival.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, με τις τιμές να κυμαίνονται από 59 έως 100 ευρώ για τις διακεκριμένες θέσεις.

Οι βασιλιάδες της heavy metal μουσικής θα ηγηθούν και ως headliners του ροκ μουσικού φεστιβάλ, ενώ θα εμφανιστούν μαζί τους τα μέταλ συγκροτήματα Slipknot, Mastodon, Gojira, και Virus.

Το Sonisphere Festival είναι ένα ροκ μουσικό φεστιβάλ, το οποίο φιλοξενείται στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Πρόκειται για παγκόσμια μουσική συνάντηση με «πιστούς» που φανατικά προσκνούν το ρυθμό του και το λατρεύουν σε 12 χώρες κάθε χρόνο.

Η παγκόσμια περιοδεία των Iron Maiden «The Final Frontier World Tour» ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010, έδωσαν 25 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική και ακολούθησαν επιλεγμένα headlining shows σε στάδια και μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης.

Το 2011 το συγκρότημα συνεχίζει την περιοδεία του πετώντας στους αιθέρες με το ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος τους, Boeing 757 airliner Ed Force One, το οποίο πιλοτάρει ο ίδιος ο τραγουδιστής τους, Μπρους Ντίκινσον, ο οποίος είναι πτυχιούχος κυβερνήτης αεροσκαφών, και το οποίο, για μια ακόμα φορά θα μεταφέρει το συγκρότημα, τους τεχνικούς και την βάρους 10 τόνων παραγωγή τους.

Η περιοδεία θα συνεχιστεί στην Ευρώπη με τo Sonisphere και άλλες εμφανίσεις σε στάδια, φεστιβάλ και αρένες και θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο στο Λονδίνο.

Οι Iron Maiden ιδρύθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 1970 από τον μπασίστα Στιβ Χάρις και είχαν ήδη εδραιωθεί σαν μία από τις πιο φωτεινές ελπίδες της heavy metal μουσικής, το 1982, όταν κατέκτησαν ολόκληρο τον κόσμο με το τρίτο τους album The Number Of The Beast.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου