Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

3.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΛΩΣΑΝ

3.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΛΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΦΩΤΟ


 ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 
Πάνω από 3.000 ισλαμιστές μουσουλμάνοι άλωσαν σήμερα την πλατεία του Συντάγματος με την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ της Αστυνομίας για να "γιορτάσουν" την γέννηση του Μωάμεθ. Η κατάφωρη αυτή παραβίαση του άρθρου 11 του Συντάγματος έγινε όχι μόνο με την ανοχή αλλά και με την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Αστυνομίας.

5 διμοιρίες των ΜΑΤ υπήρχαν περιμετρικά της πλατείας και όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ εδιαννοείτο να περάσει από το σημείο τον σταματούσαν οι ένστολοι πεμπτοφαλαγγίτες της πράσινης χούντας και του έδειχναν τον δρόμο προς την απομάκρυνσή του. Αν τολμούσε κάποιος δε να διαμαρτυρηθεί για την ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ο Επικεφαλής της Αστυνομίας - ο οποίος να σημειώσουμε έφερε 3 χρυσά αστέρια και προφανώς μετά από αυτή την καταπάτηση του Άρθρου του Συντάγματος θα πάρει και ΤΕΤΑΡΤΟ - τού έδειχνε την γροθιά του και ήταν έτοιμος να δώσει εντολή να τον σαπίσουν στο ξύλο οι οργουελιανοί ένστολοι μισθοφόροι.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΛΩΣΗ

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ο ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΙΧ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΟΙΣΛΑΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου