Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Βγήκε από την εντατική ο Θανάσης Βέγγος. Συγκρατημένη αισιοδοξία για την υγεία του!

Βγήκε από την εντατική ο Θανάσης Βέγγος. Συγκρατημένη αισιοδοξία για την υγεία του!
Έχουν περάσει δύο μήνες από την εισαγωγή του αγαπημένου ηθοποιού Θανάση Βέγγου στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού, μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Νέες πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα αναφέρουν ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο κ. Θανάσης Βέγγος αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη ενώ αντιλαμβάνεται πλήρως την παρουσία των δικών του ανθρώπων. Οι γιατροί πλέον εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.
Σύμφωνα με πηγές από τον Ερυθρό Σταυρό, ο Θανάσης Βέγγος όχι μόνο ανταποκρίθηκε στα ερεθίσματα των οικείων του, αλλά έδειχνε να έχει αποκτήσει επαφή με το περιβάλλον. Αυτό το γεγονός χαροποίησε και συγκίνησε τη σύζυγό του Ασημίνα και τους δύο γιους του, που όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν έλειψαν λεπτό απ' το πλευρό του. Βέβαια λόγω της τραχειοστομίας, στην οποία έχει υποβληθεί ο Θανάσης Βέγγος, δεν μπορεί να μιλήσει.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να υπογραμμίσουμε την στάση της οικογένειας του κ. Βέγγου που με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια χειρίστηκε αυτή την κατάσταση, εμπνέοντας την διακριτική αντιμετώπιση από τα Μέσα Ενημέρωσης.
Ενώνουμε τις ευχές μας με τις σκέψεις όλων των Ελλήνων για γρήγορη βελτίωση της υγείας του Θανάση Βέγγου, του Θανάση όλων μας, ώστε να καταφέρει να βγει νικητής από την πιο κρίσιμη μάχη που έχει δώσει μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου