Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;;;
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ", ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;;
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ "ΦΟΡΕΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ "ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ" ;;;;
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΕΣ, ΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ;;

ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΤΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΔΑΗΜΟΝΕΣ, ΕΥΦΥΕΙΣ, ΠΕΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ, ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ, ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ, ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ, ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ;;


ΑΛΛΟ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΣΤΗΝ (ΦΤΩΧΗ) ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΙΣΟΤΗΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΑΦΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΛΟΙ ΑΣΠΑΖΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕ (ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΘΕΣΠΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΣΧΟΛΕΙΑ - ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ - ΣΤΑΔΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΟ")


(ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΙΜΕΘΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΟΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΤΗΣ VARDARSCA, ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΝ ΟΙ "ΤΟΥΡΚΟΙ" ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ).

Ο ΙΣΑΑΚ ΝΕΥΤΩΝ (4-1-1643 ΕΩΣ 31-3-1727) ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ "Questiones quaedam philosophiae"  ... ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! 

ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΙΝ 250 ΕΤΗ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΟΛΑ ΤΑ 'ΣΚΙΑΖΕ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ", Ο ΝΕΥΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΜΕΛΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ Η ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΤΕΛΕΙΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΙΣΩΣ ΔΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΛΛΩΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΟ Η ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΘΑ "ΜΕΤΕΦΕΡΕ" ΤΗΝ "ΛΙΓΗ" ΓΝΩΣΙ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ -, ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΩΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ, Ή ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΓΓΛΟΣ !!!

ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ).ΔΗΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΥΤΩΝΟΣ
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread789309/pg1
Cambridge Digital Library

http://cudl.lib.cam.ac.uk/view/MS-ADD-03996/9


(ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΘΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ", "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ"! ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ, ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)


«Δὲν ὑπάρχει λαὸς εἰς τὸν κόσμο ὁ ὁποῖος νὰ ἔχη προσφέρει τόσα εἰς τὴν ἀνθρωπότητα, ὅσα ὁ Ἑλληνικὸς, καὶ νὰ ἔχη καταπολεμηθεῖ τόσον πολὺ, ἀπὸ τόσους πολλοὺς λαοὺς, οἱ ὁποῖοι δὲν προσέφεραν τίποτα εἰς αὐτὴν» -
Φρειδερίκος Νίτσε, 15-10-1844 ἔως 25-8-1900, Γερμανὸς φιλόσοφος


" ... Δέν έχουμε κατασκευάσει τήν χίμαιρα "ελληνικότητα" διά νά επικυρώσωμε τίς δικές μας πολιτισμικές υποθέσεις. Μάλλον, κατά τήν έρευνά μας νά ανακαλύψωμε γιατί είμαστε ό,τι είμαστε, συνεχώς "σκοντάφτουμε" - εις τό χώμα, εις τήν πέτρα, εις τά κείμενα, εις τά νομίσματα - πάνω εις αυτούς τούς παράξενους κάποιους, αυτόν τόν μοναδικό λαό, ο οποίος ονομάζεται "Έλληνες". (Victor Davis Hanson, καθηγητής τών Ελληνικών εις τό California state University, John Heath επίκουρος καθηγητής τών κλασικών σπουδών  εις τό Santa Clara University, από τό σπουδαίο σύγγραμμά του "Ποιός σκότω σε τόν Όμηρο")
http://www.astron.gr/comp_lang_com_gr.htm


ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΠΡΑ "ΣΗΜΑΔΙΑ"ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ, ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΑ, ΑΦΘΑΡΤΑ!


ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ, ΑΞΙΖΟΥΜΕ, ΠΟΛΛΑ. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΤΟ "ΟΙΚΟΠΕΔΟ" ΕΛΛΑΣ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ! ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου