Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Τα ύπουλα σχέδια του πολιτικού κατεστημένου

Την εκπομπή αυτή την ανέβασα για αυτά που λέει ο στρατηγός Αϋφαντής για την συνθήκη Cooper και για τον ύπουλο ρόλο των μεγαλοπολιτικών για να δουν μέχρι και οι πιο δύσπιστοι ότι οι μεγαλοπολιτικοί δεν έφεραν τη χώρα σε αυτά τα χάλια λόγω ανικανότητας αλλά βάσει εντολών από τα ξένα αφεντικά τους. Τίμιοι πολιτική όπως ο τέως υπουργός κ. Κουτσογιάννης όχι μόνο δεν προωθούνται αλλά πολεμούνται από το πολιτικό κατεστημένο. Και πριν προλάβουν να πουν κάποιοι ότι επειδή η εκπομπή είναι από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ και κάνουν περίεργους συνειρμούς, τους λέω ότι και στο 902 να ήταν πάλι θα την ανέβαζα. Οι ηγεσίες όλων των κομμάτων έχουν τα ίδια αφεντικά και ο ρόλος τους έιναι να διχάζουν το λαό για μην ενωθεί ενάντια στο κατεστημένο.Ομιλια βουλευτη Γιαννη Κουτσογιαννη tο 1987 στην βουλη:

http://armyalert.blogspot.com/2011/03/blog-post_1868.html

Και η Συνθηκη cooper:

http://www.inews.gr/135/i-symvasi-Cooper-kai-to-xepoulima-tou-oryktou-mas-plo...

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
Την αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε η κυβέρνηση και ήδη το μέτρο εφαρμόζεται με την ειδοποίηση των εθνοφυλάκων να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα τους. Είναι η πρώτη φορά μεταπολεμικά που αφαιρείται από την Εθνοφυλακή ο οπλισμός της σε αυτές τις περιοχές που συνορεύουν με την Αλβανία και τα Σκόπια και ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη δραστηριοποίηση μονάδων του UCC, ειδικά στην δυτική Μακεδονία.


ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ COOPER ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚ Ν.Δ. ΧΡΕΟΣ Δ.Ν.Τ. ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΧΡΥΣΟΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Α.Ο.Ζ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΡΟΥΤΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου