Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΟΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Ανήμερα της Εθνικής Εορτής της Επαναστάσεως της 25ης Μαρτίου 1821, το ΜΕGA σε επανάληψη μας πρόβαλε εκπομπή με την κα Αρβελέρ, η οποία έχει την άποψη ότι οι σημερινοί Έλληνες είμαστε "μπάσταρδοι"!


Το δόγμα αυτό δεν είναι άλλο από αυτό που αμφισβητεί την ιστορική συνέχεια των Ελλήνων από την αρχαιότητα έως τώρα.
Το εξαιρετικά ύποπτο είναι ότι αναπαράγεται για πολλοστή φορά από την κ. ΑΡΒΕΛΕΡ , στην επέτειο της 25 ΜΑΡΤΙΟΥ, σε μία χώρα όπου κάποιοι με νομικίστικες μεθοδεύσεις απόδοσης ιθαγένειας σε ΑΣΙΑΤΕΣ και ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ, επιδιώκουν την αλλοίωση του εθνικού τοπίου, ενώ πλέον , είναι αναμενόμενο , ο καθεστωτικός και αντιελληνικός αυτός εμετός να αναπαράγεται από τους δογματικούς και ιδεοληπτικούς και ίσως αρκούντως αμαθείς , ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ.
Έτσι λοιπόν, η κ.ΑΡΒΕΛΕΡ, θεωρώντας οτι η ανάλυση φιλολογικών κειμένων, η γλωσσομάθεια και η επιτρέψτε μας να είμαστε επιφυλακτικοί για τα πανεπιστήμια του συστήματος, πρυτανοποίηση της, είναι αρκετά για να αποφασίσει περί της γενετικής προέλευσης των Ελλήνων, η οποία όπως λέει , είναι μεικτή από όλους αυτούς που πέρασαν μας λήστεψαν , μας έσφαξαν, αλλά ωωω του θαύματος, οι Έλληνες που έμειναν ζωντανοί , ήταν αρκετοί και την γλώσσα και τα ήθη να τους διδάξουν.
Είναι πράγματι λυπηρό , που η υποτιθέμενη επιστήμων αποφασίζει ότι κάτι, είναι έτσι.... επειδή, η ίδια το λέει. Δείχνει ότι απλά , δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη, και ότι η όποια θέση έχει, πιθανόν την έχει προκειμένου να παρουσιάζει παραδοξότητες ενάντια στο ελληνικό γένος.
Η κυρία αυτή λοιπόν, καλό είναι να γνωρίζει
1.ότι, περί της καταγωγής των Ελλήνων αποφαίνεται η επιστήμη της γενετικής  και της ανθρωπολογίας, συνεπικουρούμενη από την λαογραφία και την εθνολογία.
2.ότι
Η επιστήμη έχει σαν θεμέλιο λίθο της , την απόδειξη, και η απόδειξη είναι πρωτίστως συνδεδεμένη με τα μαθηματικά και τις θετικές επιστήμες, οπότε ας ασχοληθεί με αυτό το οποίο κάνει καλύτερα , που είναι οι διαλέξεις επί των έργων ανθρώπων σημαντικότερων της ιδίας, αφού η ίδια είναι στείρα πρωτογενούς πνευματικής ενέργειας.
Τα όσα είπε αμφισβητώντας την καταγωγή και την συνέχει των Ελλήνων , είναι απλά .....κουραφέξαλα... ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ, για αυτό και το βήμα της δόθηκε από τους τοιούτους τύπους , που είναι ανάξιοι σχολιασμού.
Η υπερτιμημένη κ. ΑΡΒΕΛΕΡ , έκανε το λάθος να αγνοήσει οτι ακόμα στην ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει η θετική σκέψη, η οποία αποκλείει κάθε είδους προπαγάνδα.
Θα την βοηθήσουμε λοιπόν να μην πέσει στο μέλλον σε τέτοια ατοπήματα
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
Ξεκινώντας από ένα κομμάτι που θα έπρεπε να το γνωρίζει, αλλά μάλλον οι θέσεις που κατέλαβε ήταν τόσο προ...δο(σ)μένες, ώστε αμέλησε να ασχοληθεί με σημαντικό κομμάτι του γνωστικού της αντικειμένου, διότι δεν χρειαζόταν να κοπιάσει , επισημαίνουμε λοιπόν, ότι:

ΟΙ Αρβανίτες , είναι τόσο Αλβανοί, όσο οι είναι οι αιγυπτιώτες.... Αιγύπτιοι, για να την βοηθήσουμε, αιγυπτιώτες... είναι οι Έλληνες της Αιγύπτου.

Στις επόμενες παραπομπές έχουμε την εργασία του μέγιστου καθηγητή κ.κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, η οποία είναι μια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, οχι φιλολογικό κείμενο, νουβέλα η κείμενο δογματικής από αυτά που είναι συνηθισμένη η εν λόγω κυρία. Θα την συμβουλεύαμε να τα μελετήσει, ίσως πριν το τέλος της ζωής της , καταφέρει να ξεφύγει από τον ύποπτο δογματισμό και να προσεγγίσει την επιστήμη.

Η εργασία του κ. Τριανταφυλλίδη στηρίζεται στο μέτρο και στην απόδειξη..... είναι θετική εργασία , όπου υπάρχει το μέτρο, και γίνεται μέτρηση, και αποδεικνύει τα αντίθετα από αυτά που πιστεύει χωρίς να ερευνά, η κυρία. Αποδεικνύει την γενετική συνέχει μας , και το ότι ούτε Σλάβοι, ούτε Αλβανοί, ούτε Τούρκοι, ούτε Αφρικανοί νόθευσαν το αίμα μας.

Η δεύτερη εργασία που χρονικά είναι πρώτη, είναι η εργασία του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ, που είχα την ευκαιρία να μελετήσω στα 12 μου χρόνια, όταν μάλλον η κυρία , εργαζόταν για να γίνει πρύτανης. Αποδεικνύει με διαφορετική μέθοδο αυτό που προανέφερα..... δηλαδή την συνέχεια μας από την αρχαιότητα. Είναι πολύ σημαντική, γιατί??? διότι ο ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ, καθότι διεθνιστής  , ξεκίνησε να αποδείξει το αντίθετο, υπερίσχυσε όμως η επιστήμη, και το ήθος του ανδρός, και είπε την αλήθεια. Κάτι που η κυρία μάλλον αγνοεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ Κ. ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΣΟΡΒΟΝΗΣ.

Η τρίτη παραπομπή μας είναι μια τρέχουσα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.....
μια εργασία που εξελίσσεται εν θερμώ με εξέταση δηλαδή τωρινών δειγμάτων σε παγκόσμιο πληθυσμό.
Ας μελετήσει την παραπομπή μας στο διάλειμμα τακτοποίησης των μεγαλόσταυρων που από ότι φαίνεται , έλαβε για το τίποτα.
(οι παρουσιαστές φρόντισαν μάλιστα να μας τονίσουν πόσους μεγαλόσταυρους έχει λάβει καθώς και ποιές προσωπικότητες έχει γνωρίσει, προκειμένου να μην τολμήσει κανείς τηλεθεατής να αμφιβάλει για τα όσα ανθελληνικά θα ακούσει να λέγονται. Η γκεμπελική προπαγάνδα στην πράξη..)
Αφού τα μελετήσει , καλό είναι να ζητήσει συγγνώμη είτε από εμάς για το λάθος της, είτε από τους εργοδότες της , διότι δεν έκανε με σωστό τρόπο την προπαγάνδα της.
Σε κάθε περίπτωση, η αντιεπιστημονική παρουσία της, μας έπεισε για την πλαστότητα του πνευματικού κόσμου, ο οποίος μέσα απο τίτλους και φανφάρες προωθεί δογματικές πολιτικές επιλογές, στην συγκεκριμένη περίπτωση ξεκάθαρα ανθελληνικές και αρα αντιανθρωπιστικές.

ΥΓ
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε το γιατί η κ. ΑΡΒΕΛΕΡ και το δίδυμο των τηλεοπτικών προπαγανδιστών, προώθησαν την αμφισβήτηση της καταγωγής μας, λέγοντας μάλιστα ότι αρκεί να μιλάς ελληνικά , αρα είσαι Έλλην...... υπόψιν ότι ομιλώ κινεζικά , και η μισή υφήλιος αγγλικά, δεν είμαι κινέζος , και η μίση υφήλιος δεν είναι αγγλοι.... επιπλέον ο πρωθυπουργός μας ομιλεί αγγλικά καλύτερα απο τα ελληνικά.....

Η επιδίωξις λοιπόν και το τέχνασμα είναι ένα.
Η κ. ΑΡΒΕΛΕΡ μας λέει ότι εφόσον δεν είμαστε απόγονοι των Ελλήνων, και ηρθαμε από αλλού, δεν έχουμε το δικαίωμα της αποκλειστικής κυριαρχίας επί της ΕΛΛΑΔΟΣ, και έτσι και αυτοί που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μας κουβαλά, θα γίνουν και αυτοί Έλληνες, και έτσι και οι νυν πακιστανοαφγανοαφρικανοι, θα έχουν δικαίωμα επί της γης μας.....

Κ.ΑΡΒΕΛΕΡ
δεν απευθύνεστε σε γαλλάκια τα οποία πιθανόν να σας φιλεύαν και με έναν ακόμα μεγαλόσταυρο, ή έναν πρυτανικό θώκο
για τις φιλολογικές σας  ασυναρτησιες...... αλλά σε Έλληνες και όπως φαινεται σε απογόνους του ΟΔΥΣΣΕΑ.... και απέχετε πολύ από το να είστε η ΚΙΡΚΗ για να μας μαγέψετε!

ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

http://filopatria.wordpress.com/2008/10/16/322/ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%A0%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82 ARHS POYLIANOS

http://www.dnatribes.com/ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου