Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Λάρνακα: Αστυνομικός τραυματίστηκε σε τροχαίο εν ώρα καθήκοντος

Ένα μέλος της Αστυνομίας μεταφέρθηκε το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με πόνους στα πόδια και τη μέση, όταν νεαρός οδηγός στον οποίο έγινε σήμα να σταματήσει για...
έλεγχο κοντά στο χωριό Ψεματισμένος, δεν κατάφερε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον αστυνομικό.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, ανέφερε ότι «λίγο πριν τις οκτώ το πρωί δύο μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, κοντά στο χωριό Ψεματισμένος, πραγματοποιώντας τροχονομικό έλεγχο, εντόπισαν σε κάποια στιγμή όχημα να κινείται με ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου».
Πρόσθεσε ότι «τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Ο νεαρός οδηγός στην προσπάθεια του να ακινητοποιήσει το όχημα, κινήθηκε προς τα αριστερά, δηλαδή προς τη λωρίδα ασφαλείας. Ο νεαρός έκανε χρήση των φρένων του αφήνοντας ίχνη τροχοπέδης επί της ασφάλτου και όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να ακινητοποιήσει με ασφάλεια το όχημα και κατευθυνόταν προς το μέλος της Αστυνομίας, επιχείρησε να τον αποφύγει κάνοντας στροφή δεξιά για να μπει ξανά στη λωρίδα κυκλοφορίας», είπε.
Ανέφερε ακόμα ότι «ο νεαρός οδηγός στην προσπάθεια του να εισέλθει ξανά στη λωρίδα κυκλοφορίας, χτύπησε το μέλος της Αστυνομίας, που βρισκόταν στη λωρίδα ασφαλείας, με το πίσω αριστερό μέρος του αυτοκινήτου».
Ο κ. Κατσουνωτός είπε ακόμα ότι «στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον αστυνομικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και υποβάλλεται σε ιατρική εξέταση και αξονική τομογραφία, αφού παραπονείται για πόνους στη μέση και στα πόδια».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου είπε ότι η Αστυνομία διερευνά τροχαίο δυστύχημα, πρόσθεσε πως οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές την ώρα του δυστυχήματος και σημείωσε ότι το αυτοκίνητο του νεαρού οδηγού, φοιτητή από τη Λευκωσία, ηλικίας 20 ετών, έχει παραληφθεί από την Αστυνομία και θα οδηγηθεί για μηχανολογική εξέταση.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου