Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Μ. Μπέγζος: Καί τα Θεοφάνια από τούς Έλληνες τα κλέψαμε!


Το βίντεο είναι από την χθεσινή (Παρασκευή των Θεοφανίων 6 Γενάρη 2012, ώρα 11.05 έως 11.50 π.μ.) εμφάνιση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μάριου Μπέγζου, στην ΝΕΤ. Ο πάμπλουτος (πήρε πλούσια γυναίκα και ψηφίζει Φώτη Κουβέλη!) Μπέγζος ομολογεί δημοσίως αυτό που αρνούνται να παραδεχθούν όλοι οι Χριστιανοί: Τα Θεοφάνια είναι ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ εορτή, που κλέψανε οι Χριστιανοί γύρω στο 300 μ.Χ. προσαρμόζοντάς την στον Χριστό. Έχουμε και λέμε:


1) Στο 1:10 του βίντεο, ο κακάσχημος Μπέγζος ομολογεί ότι οι Αρχαίοι Αθηναίοι κατά τα δικά τους Θεοφάνια - Επιφάνια, παίρνανε με πανηγυρική πομπή το Άγαλμα της Θεάς Αθηνάς, το κατεβάζανε στο Φάληρο και το πλένανε στην θάλασα του Πειραιά.
2) Στο 1:30 του βίντεο, ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής Αθηνών αποκαλύπτει ότι οι Χριστιανοί πρωτοκαπηλεύτηκαν τα Ελληνικώτατα Θεοφάνια στην Αντιόχεια της Συρίας, μιά πόλη απ' όπου ξεκίνησε η Καταστροφή του Ελληνισμού. Στην Αντιόχεια οι Χριστιανοί πρωτο-άρχισαν τον Προσηλυτισμό των Ελλήνων, μετατρέποντας τον Χριστιανισμό από Εβραϊκό σε Ελληνικό, όπως πανευτυχής λέει ο Μπέγζος.
3) Στο 1:53 ο Μάριος λέει ότι: Τα Χριστιανικά Θεοφάνια ξεκίνησαν από μία Ομάδα Αιρετικών στην Αντιόχεια. Η εορτή είχε μεγάλη επιτυχία, αφού χιλιάδες Έλληνες εβαπτίζοντο στο όνομα του Γιεσούα Μπέν Γιοζέφ. Η Εκκλησία, που στην αρχή ήταν εχθρική, βλέποντας ότι με τις ωραίες τελετές των Θεοφανίων ηυξάνοντο οι βαπτίσεις, υιοθέτησε τα Θεοφάνια ως δική της Εορτή από τους Αιρετικούς της Αντιόχειας!
3) Στο 2:38 του βίντεο, ο πάμπλουτος Μπέγζος παραδέχεται δημοσίως ότι πρώτος ο Πάπας της Ρώμης (αρχές 4ου Αιώνος μ.Χ.) άρχισε να γιορτάζει στις 25 Δεκεμβρίου τα Γενέθλια του Εβραίου Ραββίνου Τζέζους Μπέν Γιοζέφ, για να πάψουν οι Ειδωλολάτρες Ελληνο-Ρωμαίοι να εορτάζουν τον Ανίκητο Ήλιο, την ίδια ημέρα! Μιά ζωή κλέφτες και παραχαράκτες οι Χριστιανοί...
4) Το κλού του βίντεο ξεκινά από το 3:17. Η οικοδέσποινα Μάριον Μιχελιδάκη παρατηρεί πως όλα αυτά τα Έθιμα Θεοφανίων και Χριστουγέννων είναι Βακχικά - Διονυσιακά και ο καραφλός Μάριος το παραδέχεται ξεστομίζοντας (στο 3:34 του βίντεο) την μεγαλειώδη ατάκα: «Κυττάξτε, ο Χριστιανισμός δεν έφερε τίποτε καινούργιο, εκτός από τον Ιησού Χριστό»! Πλήρης ομολογία του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής ότι ο Χριστιανισμός δεν εκόμισε τίποτα στον Ανθρώπινο Πολιτισμό πλήν του Εβραίου Χριστού. Τα πάντα είναι Ελληνικά: Από τα κόλλυβα και τα Θεοφάνια, μέχρι τα κεριά και τον Επιτάφιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου