Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ιταλός με αμνησία νόμιζε ότι είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής...

Η αστυνομία αποκάλυψε την πραγματική ταυτότητα ενός ανθρώπου με αμνησία που βρέθηκε να κολυμπά σε μια παραλία του Ντουμπάι πριν από οκτώ μήνες και τωρα βρίσκεται κλεισμένος σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο...



Ο Ιταλός Andrea Pecora, 31 ετών, πιστεύει εδώ και μήνες ότι είναι 25χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής που ονομάζεται Ανδρέας Κωσταντινίδης, έγραφαν οι εφημερίδες την Παρασκευή.

"Το μυστήριο λύθηκε όταν η αστυνομία βρήκε αντίγραφο του διαβατηρίου του κ. Pecora" στα βιβλία επισκεπτών του ξενοδοχείου όπου διέμενε.
"Εμείς ποτέ δεν εγκατέλείψαμε την ελπίδα. Ξέραμε ότι μια μέρα η αναζήτηση και οι προσπάθειές μας θα αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ", δήλωσε ο επικεφαλής της ανακριτικής διαδικασίας της αστυνομίας του Ντουμπάι.
Η μητέρα του, η οποία είναι ελληνικής καταγωγής, δήλωσε στην αστυνομία του Ντουμπάι πως νόμιζε ότι ο γιος της ταξίδευε στην Αφρική.
«Όταν του είπα κάποια ονόματα της οικογένειας πήγε ήσυχα και άρχισε να σκέφτεται. Φαινόταν ότι κάτι σημαίνουν γι' αυτόν, αλλά δεν μπορούσε να το εντοπίσει», είπε η Merri.
Τον Αύγουστο, ο άνθρωπος που διασώθηκε από τη θάλασσα σε μια κατάσταση σύγχυσης είχε πει: "Δεν θα ξεχάσω τη χώρα μου: Είναι στην καρδιά μου, όπως ακριβώς και το όνομά μου."
Ο αδελφός του, αναμένεται να ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να φέρει τον Pecora πίσω στην Ιταλία.


http://www.topeiraxtiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου