Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ποιοί είναι οι ερπετοειδείς?

Οι ερπετοειδείς αναφέρονται σε μαρτυρίες βαθιά μέσα στους αιώνες, αλλά ποιοι είναι και από πού ήρθαν? Άλλοι θεωρούν ότι οι ερπετοειδείς ήταν όντα που εξελίχθηκαν στη γη και άλλοι ότι ήρθαν από τον αστερισμό του Δράκοντα (Draco). Μέσα από άπειρους αυτόπτες μάρτυρες, έχουμε συγκεντρώσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πραγματική προέλευση των ερπετοειδών εξωγήινων, το ποιοι είναι και το ποιες είναι οι προθέσεις τους.

Οι ερπετοειδείς εξελίχθηκαν..... σε δύο πλανήτες παράλληλα, ο ένας ήταν η Γη και ο άλλος ήταν ο Δρακόνις (Draconis), ένας πλανήτης κοντά στο φωτεινότερο αστερισμό του Δράκοντα (Draco). Από αυτούς τους δύο μακρινούς πλανήτες, θα δημιουργούνταν τελικά 2 "κάστες" ερπετοειδών οι οποίοι με την εξέλιξή τους, θα διαμόρφωναν τον πλανήτη και τον πολιτισμό μας όπως τον ξέρουμε σήμερα. Στην αρχαιότητα, ήταν γνωστό ότι οι γήινοι ερπετοειδείς ήταν φιλειρηνικοί και "ήσυχοι", ενώ οι ερπετοειδείς του Δράκοντα είχαν πολεμικό και "κακό" πνεύμα.
Οι ερπετοειδείς του Δράκοντα, λειτουργούν από τη φύση τους με δολοπλοκία, χειραγώγηση και εξαπάτηση. Αυτοί οι ερπετοειδείς είναι τόσο εξελιγμένοι, που σαν τους Αρκτούριους (Arcturians), έχουν ξεπεράσει τους φυσικούς περιορισμούς των υλικών σωμάτων τους. Τα θρεπτικά συστατικά γι'αυτούς είναι πλέον σε επίπεδο ενεργειακό, τρέφονται με "κακή" ενέργεια. Αυτό το χαρακτηριστικό, καθιστά την επιβουλή και την κακία απαραίτητα για την ίδια τους την ύπαρξη! Οι ερπετοειδείς του Δράκονται, φημολογείται επίσης ότι δημιούργησαν τη φυλή των εξωγήινων που γνωρίζουμε σαν "γκρίζους". Η δημιουργία τους ήταν απαραίτητη για την επιβίωσή τους σαν είδος.

Όσο ο Δρακόντειος πολιτισμός εξελισσόταν και μεγάλωνε, παρουσιάστηκε η ανάγκη για νέες πηγές "τροφής". Αναζητώντας άλλους πλανήτες για να μολύνουν με τους ιδιοτελείς, καταστροφικούς σκοπούς τους, σύντομα συνειδητοποίησαν ότι η δημιουργία μιας κλωνοποιημένης, γενετικά μεταλλαγμένης φυλής θα τους εξυπηρετούσε το ίδιο. Έτσι δημιουργήθηκαν οι "γκρίζοι" σαν υπόδουλη φυλή στους ερπετοειδείς, ωστόσο όσο αυξάνονταν οι ερπετοειδείς τόσο αυξάνονταν και οι "γκρίζοι". Σύντομα ξέσπασε μια επανάσταση, με τους γκρίζους να απελευθερώνονται και να αναζητούν πλέον την θεραπεία για την κλωνοποιημένη φυλή τους που αργοπέθαινε.

Οι ερπετοειδείς του Δράκοντα τότε, ξεκίνησαν μια νέα αναζήτηση (ενεργειακής τροφής) και κατέληξαν στον πλανήτη μας. Εδώ ανακάλυψαν τους γήινους ερπετοειδείς, οι οποίοι είχαν διαμορφώσει έναν εξαιρετικα εξελιγμένο πολιτισμό και ζούσαν σε ειρήνη με τους ανθρώπους. Θέλοντας να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πληθυσμό σαν τροφικό μέσο, οι ερπετοειδείς του Δράκοντα ξεκίνησαν πόλεμο με τους γήινους "αδερφούς" τους, τρέποντάς τους σε φυγή από τον πλανήτη. Τότε ξεκίνησε η διείσδυσή τους στους πολιτισμούς της αρχαιότητας. Πιστεύεται ωστόσο, ότι κάποιοι γήινοι ερπετοειδείς ζουν ακόμη κάτω από τους δρόμους και τις εκτάσεις του πλανήτη μας, προσπαθώντας μυστικά να αποτρέψουν την ολοκληρωτική μας καταστροφή από τους ερπετοειδείς του Δράκοντα.

Είναι πλέον όμως δεδομένο, οτι οι ερπετοειδείς έχουν πια καταλάβει κάθε τελευταία σπιθαμή της κοινωνίας μας, προάγωντας την διαφθορά, το μίσος και τον φόβο ανάμεσά μας.

http://arcturi.com/ReptilianArchives/ReptilianFacts.html

Σχετικά άρθρα εδώ ,εδώ ,εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου