Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ενοικιάστε ολόκληρη χώρα για μία βραδιά!

Επιτέλους! Οι «θεοί» εισάκουσαν τις προσευχές 10 εκ. Ελλήνων που έχουν πει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους... «ας γινόμουν έστω μία μέρα πρωθυπουργός» και έδωσαν «λύση»!
Το Λιχτενστάιν, αυτή η μικρή χώρα των Άλπεων, μπορεί να γίνει το «βασίλειο» σας για μία ημέρα! Βουνά, δρόμοι, κάστρα, όλα υπό τον έλεγχό σας για μία βραδιά αρκεί να έχετε να διαθέσετε περίπου 45.000 ευρώ (70.000 δολάρια)!

Όσο και να γελάσετε ή να μονολογήσετε ότι σας «δουλεύουμε», είναι πέρα για πέρα αλήθεια και μάλιστα οι αξιωματούχοι του κράτους έχουν ήδη κάνει ενεργή την προσφορά με τη βοήθεια του διεθνούς τουριστικού δικτύου Airbnb (γνωστού και ως «eBay της γης») και σε συνεργασία με το Xnet, µία εταιρεία µάρκετινγκ του Λιχτενστάιν!


Όπως προβλέπει συμφωνία και γίνεται γνωστό από την ιστοσελίδα της Airbnb, οι προσωρινοί πρωθυπουργοί/βασιλιάδες/άρχοντες (όπως θέλετε μπορείτε να αποκαλείτε τον εαυτό σας… εξοχότατοι!) του Λιχτενστάιν θα τιμώνται με την άφιξή τους με μία σεμνή τελετή στο Κοινοβούλιο όπου και τους δίνετε συμβολικά το κλειδί της χώρας!


Μη νομίζετε, όμως, ότι οι… «παροχές» και τα προνόμια σταματούν εδώ! Οι προσωρινοί ιδιοκτήτες του Λιχτενστάιν μπορούν να διοργανώσουν και παρελάσεις προς τιμήν τους αλλά και να ονοματίσουν προσωρινά μία οδό της πόλης για να τιμήσουν το… πετυχημένο πέρασμά τους από την αρχηγία του κράτους!


Φυσικά ο ιδιοκτήτης ενός κράτους πρέπει να μείνει και στο ανάλογο μέρος. Έτσι, οι ταξιδιώτες θα έχουν στη διάθεσή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαµονής τους το κελάρι του πρίγκιπα της χώρας και θα απολαμβάνουν το γεύµα τους µε θέα το κάστρο της Βαντούζ. Να είστε σίγουροι ότι το απολαύσετε με την ησυχία σας καθώς περισσότεροι από 100 αστυνομικοί θα σας προστατεύουν από κάθε κίνδυνο!


Το μόνο που χρειάζεται είναι να δεσμευτείτε πως θα μείνετε από 2 βράδια και πάνω, γιατί (στο κάτω-κάτω της γραφής) δε γίνεται να μπει σε τέτοια φασαρία ολόκληρο κράτος για μία μόνο ημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου