Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Απάντηση της ΔΕΛΤΑ στη δημοσίευση της Greenpeace με τίτλο «Μεταλλαγμένα στη Διατροφή μας»

Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος σας αποστέλλουμε την επίσημη θέση  της εταιρεία μας:


Σε συνέχεια ανακοίνωσης που εξέδωσε η Greenpeace ισχυριζόμενη ότι προϊόντα της ΔΕΛΤΑ προέρχονται από αγελάδες που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές, η ΔΕΛΤΑ  δηλώνει υπεύθυνα τα εξής:


• Η ΔΕΛΤΑ εφαρμόζει επί σειρά ετών Πρότυπο Σύστημα Ελέγχου των ζωοτροφών, πιστοποιημένο από την SGS, έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους φορείς επιθεωρήσεων, ελέγχων και πιστοποιήσεων στον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζει ότι δεν χρησιμοποιούνται γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές στις φάρμες με τις οποίες συνεργάζεται.

• Η ΔΕΛΤΑ και οι κτηνοτρόφοι της έχουν κοινό στόχο να προσφέρουν στους καταναλωτές ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα με την τήρηση όλων των αναγκαίων και απαραίτητων μέτρων. Ως εκ τούτου, απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνεργασία με τη ΔΕΛΤΑ αποτελεί η δέσμευση του κτηνοτρόφου ότι δεν χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές και ότι ανταπεξέρχεται στις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές που ορίζονται από την Εταιρεία.
• Τέλος, κάνοντας ένα ακόμα βήμα, με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την ασφάλεια των καταναλωτών, η ΔΕΛΤΑ είναι η μόνη ελληνική γαλακτοβιομηχανία που διεξάγει συνεχείς ελέγχους και στο αναγνωρισμένο επιστημονικά Πρότυπο Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας που διαθέτει.
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας, έγκυρο και διαφανές, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.
Πρωταρχικό μας μέλημα, που διέπει κάθε μας δράση, είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, δέσμευση που τηρούμε επί σειρά ετών.

ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ A.E.

23ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας,
Αγ. Στέφανος, 145 65
ΤΗΛ.: 2103495000
Τηλ. Κέντρου Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ: 8001199800
Email: Info_delta@delta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου