Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η αποκάλυψη της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από την κ. Παναρίτη.

ΤΕΛΙΚΑ ΨΉΦΙΣΕ... "ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ" ; ΓΙΑΤΊ ΆΡΑΓΕ; http://konisalos.blogspot.com/
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αξίζει να ακούσετε μια από τους βουλευτές που έχουν ψηφίσει σχεδόν τα πάντα τα τελευταία 2,5 χρόνια. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ξέσπασμα της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ για το Αγγλικό δίκαιο...Η Ομιλία της Βουλευτού Επικρατείας στην Επιτροπή Οικονομικών κατά την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών.. Ή θα χρεοκοπήσουμε τώρα ή σε τρεις μήνες που δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα..



Επιβεβαιώνει ότι το 2ο μνημόνιο είναι στην ουσία μια υποθήκη, μια έγγραφη δέσμευση της Ελλάδας να αποπληρώσει τους δανειστές ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.
Θέλουν γκαραντί τους πλούτους της πατρίδας, και θέλω έγγραφη διαβεβαίωση της κυβέρνησης της χώρας μου ότι δεν θα ξεπουληθούμε...
Σχόλιο: Ακόμη και η πρώην υπάλληλος της παγκόσμιας τράπεζας και προσωπική επιλογή του ΓΑΠ για το επικρατείας επιβεβαιώνει ότι το 2ο μνημόνιο είναι στην ουσία μια υποθήκη, μια έγγραφη δέσμευση της Ελλάδας να αποπληρώσει τους δανειστές ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.
Τον Ιούνιο που όπως προβλέπει το μνημόνιο νέα μέτρα, που δε θα μπορέσουν φυσικά να γίνουν δεκτά, η Ελλάδα θα κηρύξει πτώχευση και οι δανειστές θα διεκδικήσουν τη δημόσια περιουσία.
Δεν ξέρω..αυτή το ψήφισε τελικά η όχι;
Πολύ καθυστερημένα, αλλά τα έχουν φτύσει στο ΠΑΣΟΚ !!!!!!
Δείτε το βίντεο.

ΥΓ. Το βίντεο δεν το ανέβασα εγώ πρώτος, ο λόγος που το ανεβάζω, είναι επειδή το έκαναν απόρρητο!

ΥΓ2 Το κείμενο είναι από το:greeknation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου