Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Εκλεκτές μεταλλαγμένες ζωοτροφές!

Αυτό τρώνε οι αγελάδες, από τις οποίες προέρχονται τα γαλακτοκομικά προϊόντα που καταλήγουν στα ψυγεία και τα ποτήρια μας.
Και ποια είναι η αντίδραση των εταιρειών εδώ και ένα μήνα; Ανακοινώσεις κενές ουσίας, σκαναρισμένα πιστοποιητικά παρακολούθησης παραγωγής για αποφυγή χρήσης μεταλλαγμένων(!) και επιστολές που αναζητούν απεγνωσμένα τον «κακό κτηνοτρόφο» για να «διακόψουν τη συνεργασία» μαζί του.

Καμία εταιρεία όμως δεν έχει απαντήσει επί της ουσίας: πώς σκοπεύει να καθαρίσει την παραγωγή της από τα εισαγόμενα μεταλλαγμένα.

Γιατί αυτή είναι η ουσία. Οι ακτιβιστές της Greenpeace πήραν δείγματα ζωοτροφών και ΟΣΑ περιείχαν σόγια ήταν ΟΛΑ μεταλλαγμένα, σε ποσοστό μέχρι και 90%!
Οι εταιρείες πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους! Δεν υπήρξε ποτέ καταλληλότερη στιγμή για την ελληνική γαλακτοβιομηχανία να στραφεί σε ντόπια παραγωγή ζωοτροφών που θα σταματήσει τη σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο για την εισαγωγή σόγιας, θα τονώσει την ελληνική οικονομία και θα εξασφαλίσει μη μεταλλαγμένα γαλακτοκομικά προϊόντα για όλους μας.

Ο χρόνος περνά και η υπομονή μας εξαντλείται.



http://www.greenpeace.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου