Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ένοπλος κουκουλοφόρος "χτύπησε" 1.000 ευρώ, από το ταμείο της ΔΕΥΑΜΒ

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη, ενός νεαρού, που γύρω στη 1.30 το μεσημέρι, φορώντας κουκούλα και κρατώντας... όπλο, εισέβαλε στο υποκατάστημα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Μείζονος περιοχής Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ) της συμβολής των οδών Μαιάνδρου και Ελ. Βενιζέλου, στη Νέα Ιωνία και κατάφερε να αποσπάσει, απειλώντας τους δύο υπαλλήλους, περίπου 1.000 ευρώ, έχουν εξαπολύσει άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός, σύμφωνα με τους δύο υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης, κινούμενος πεζός επί της οδού Μαιάνδρου, γύρω στη 1.30, μπούκαρε, αφού φόρεσε κουκούλα ώστε να κρύψει το πρόσωπό του, στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλου άρχισε να φωνάζει "Ληστεία - ληστεία". Δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ εντόπισε το συρτάρι που βρίσκονταν οι εισπράξεις, αφαίρεσε ποσό περίπου 1.000 ευρώ και εξαφανίστηκε και πάλι πεζός, μέσω της οδού Μαιάνδρου.

Οι δύο υπάλληλοι, η μία εκ των οποίων υπέστη σοκ και από παρακείμενο φαρμακείο της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τηλεφώνησαν αμέσως στην Άμεση Δράση, κινητοποιώντας τόσο την Σήμανση, οι οποία ερευνά το σημείο για τον εντοπισμό πιθανών στοιχείων που ενδεχομένως να οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη, όσο και της ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία χτενίζει την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του νεαρού.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου