Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ο Blogger της Google έκλεισε το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»!!! Ενα blog θα μας κλεινουν...2 θα ανοιγουμε!!

 Το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» καταργήθηκε. Κάποιοι φρόντισαν η τελευταία εικόνα να είναι αυτή.

 Ας φροντίσουμε όλοι μας, τουλάχιστον η εικόνα της πατρίδας μας να είναι διαφορετική από αυτή που της επιφυλάσσουν οι προσκυνημένοι.

=== Αξίζει ίσως να σημειώσουμε, πως η επίθεση στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» ξεκίνησε και κορυφώθηκε, μόλις η Νέα Δημοκρατία άρχισε να βγάζει τη μάσκα της επίπλαστης λαοφιλίας, και να την αντικαθιστά με την κουκούλα του απροσχημάτιστου δωσιλογισμού. Και ακόμη δεν έγινε κυβέρνηση.

=== Όσοι από σας έχετε κρατήσει τις αναρτήσεις μας, αν χρειαστεί να ανατρέξετε σ αυτές, θα διαπιστώσετε πόσο βάσιμη ήταν η κριτική μας όταν προειδοποιούσαμε πως «ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ» και πως η Ελληνική κοινωνία οφείλει να έχει αυξημένη επαγρύπνηση.

=== Με τις παραπάνω διαπιστώσεις, είναι αυτονόητο πως δεν επιχειρούμε ούτε κατά διάνοια να βγάλουμε λάδι τον πράσινο δωσιλογισμό. Είναι άλλωστε γνωστή η μαχητικότητα του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ» απέναντι στην πράσινη κατάντια.

=== Επισημαίνουμε απλώς τα γεγονότα, και ο καθένας ας βγάλει καλόπιστα τα συμπεράσματά του.

=== Όσο για το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ», ίσως να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, ίσως και όχι. Σε κάθε περίπτωση θα είστε ενήμεροι.

=== Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε από καρδιάς και τους φίλους μπλόγκερς που στήριξαν την προσπάθειά μας, και τους πολύτιμους αναγνώστες που μας εμπιστεύθηκαν.

=== Ευχή και προτροπή μας, είναι η προσπάθεια όλων να συνεχιστεί για να απαλλαγεί ο τόπος μας από τη σαβούρα των προσκυνημένων οριστικά, και να μην αρκεστούμε στην με οποιαδήποτε μορφή εναλλαγή του ραγιαδισμού στην εξουσία.

=== Θα είναι η ύψιστη υποχρέωσή μας απέναντι στην Ελληνική κοινωνία.

Με εκτίμηση

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
http://elnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου