Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ...ΚΡΙΜΑ!!

Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα.
Υπακοή ν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους.
Υποταγή ν εις τους ανωτέρους μου,
να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των.
Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν,
μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας.
Να μην τας εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών.
Να φυλάττω δε ακριβώς τους Στρατιωτικούς Νόμους,
και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος Στρατιώτης.

Για όσους έχουν στρατευθεί αυτός, ο όρκος θα τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή γιατί από τη στιγμή που τον έδωσαν, η αγάπη και η πίστη στο έθνος και την πατρίδα υπογράφονται και επίσημα.
Όταν όμως το σύνταγμα που ορκιστήκαμε να προστατεύουμε καταπατάτε καθημερινά από το ίδιο το ανθελληνικό κράτος εις βάρος του Ελληνικού λαού και η πατρίδα μας πωλείται σαν πόρνη στους Γερμανούς φίλους μας, με πρόφαση το χρέος που κάποιοι ευφήυραν για να καταστήσουν τους Έλληνες σκλάβους εφαρμόζοντας μια νέα κατοχή που παρόμοιά της δεν έχουμε βιώσει ποτέ, το να επικαλεστούμε το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος που στις παραγράφους 2,3,4 ορίζει τα κάτωθι:

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.



...είναι μονόδρομος

Με θλίψη παρατηρούμε ότι μπροστά στο ''θόρυβο'' που έκανε το θέμα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής, σύσσωμοι οι σύνδεσμοι εφέδρων ''άδειασαν'' με τον τρόπο τους αυτήν την προσπάθεια. Πανικόβλητοι, μίζεροι, αστείοι... Για να φανούν σωστοί, υποτακτικοί, αρεστοί... Σε ποιόν άραγε; Ακούσαμε τις δηλώσεις του προέδρου της ΛΕΦΕΔ κυρίου Σιδηρόπουλου ο οποίος εν ολίγοις μας ενημέρωσε ότι σε περίπτωση πολέμου, εάν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου και οι Έλληνες βρεθούν σε κατάσταση άμυνας απέναντι σε στρατιές λαθρομεταναστών θα θεωρούνται εχθροί της πατρίδας καθώς επίσης ότι η Ελληνική Αστυνομία -που ήδη μετρά δεκάδες θύματα από ένοπλους μετανάστες αλλά και από εγχώριους συνεργάτες τους και αδυνατεί να προβεί στη σύλληψή τους- θα το επιτύχει τότε μέσα στο απόλυτο χάος... Είναι τραγικό λοιπόν που ενώ ο λαός μας μαστίζεται από τέτοιου είδους πρακτικές, συσπειρωμένοι οι έφεδροι να υποχωρούν φοβισμένοι και να μην βάζουν προτεραιότητα τον συμπολίτη τους και εν τέλει την ίδια την οικογένειά τους...

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ - HELLENICPRIDE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου