Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

"ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ..." – Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ-ΗΧΗΤΙΚΟ

ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌ ΗΧΗΤΙΚΟ - ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ
"Περιμένω απαντήσεις, εννιά μήνες περιμένω", λέει ο 52χρονος Δημήτρης ο οποίος κρατά δύο ομήρους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Helesi PLC στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής. 
"Η εταιρεία με πέταξε στο δρόμο, θέλω να με ξανακάνουν άνθρωπο", είναι η κραυγή αγωνίας του ενόπλου ο οποίος απειλεί δύο εργαζόμενους της εταιρείας από την οποία απολύθηκε πριν από εννέα μήνες. 


Τηλεφώνησε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και συνομίλησε με το Δημήτρη Πώποτα και την Άρια Καλύβα   για να γνωστοποιήσει το πρόβλημά του. "Ο ιδιοκτήτης δεν μου έχει δώσει την αποζημίωση μου εδώ και εννέα μήνες..." είναι η κραυγή αγωνίας του ενόπλου.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας πυροβολεί στον αέρα. "Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω", μας λέει και προειδοποιεί: "Θα υπάρξουν άλλα δύο πτώματα και μετά θα βγω έξω με την καραμπίνα κι όποιον πάρει ο χάρος..."


H ανακοίνωση της εταιρείας HELESI για το θρίλερ ομηρίας:


"Σήμερα περί ώραν 13:00 ο Μανίκας Δημήτριος, ετών 52, εισέβαλλε ένοπλος με κυνηγετική καραμπίνα, στο εργοστάσιο της εταιρείας Helesi ΑΕ στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. Εισήλθε στο γραφείο του Διευθύνοντα Συμβούλου, Αθανασίου Ανδριανόπουλου, ετών 51 και πυροβόλησε τραυματίζοντας τον υπάλληλο Εμίλ Ίλεν Μαρίνοφ, ετών 30, στα πόδια και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, στο λαιμό στο χέρι και στα πλευρά.


Αιμόφυρτος ο δεύτερος προσπάθησε να διαφύγει, ο δράστης τον καταδίωξε, αλλά η παρέμβαση άλλων εργαζομένων επέτρεψε την σωτήρια διαφυγή του υπαλλήλου αλλά και του καταδιωκόμενου. Στη συνέχεια ο δράστης με την απειλή του όπλου έθεσε σε ομηρία δύο άλλους εργαζομένους και "οχυρώθηκε" στο γραφείο της διοίκησης. Η κατάσταση της ομηρίας ευρίσκεται σε εξέλιξη. Επί τόπου επιχειρούν ειδικοί διαπραγματευτές και αστυνομικές δυνάμεις για την απελευθέρωση των ομήρων.


Οι τραυματισθέντες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής εκτός κινδύνου, ενώ όμηροι παραμένουν οι εργαζόμενοι Γκριτσέλης Δημήτριος, ετών 64 και Διγγάρης Θεοφάνης, ετών 51.


Ο δράστης, εργαζόταν ως υπάλληλος γραφείου στις εγκαταστάσεις της Κομοτηνής από 20.07.2000 έως την απόλυση του, την 31.08.2011, καθόσον επί μακρόν επεδείκνυε ασταθή ανάρμοστη και παραβατική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας".

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Δημήτρης Πώποτας, Αρια Καλύβα- ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
1-3-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου