Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου: Έρχονται οι Γερμανοί εφοριακοί! "Πατρινό καρναβάλι για πάντα" Τι τις θέλουμε τις εκλογές;


Έρχονται οι Γερμανοί εφοριακοί!

Αμάν και πότε!
Εκεί μας κατάντησαν οι "σωτήρες" της Ελλάδας μετά από σαράντα χρόνια χυδαίας εξουσίας, χωρίς μία αυτοκτονία!
Δυστυχώς αυτοκτονούν τα θύματα και όχι οι θύτες.
Δεκαετίες ολόκληρες, φορολογική πολιτική και φορολογικοί μηχανισμοί αναγορεύθηκαν  τύραννοι και του λαού και της πατρίδας.
 
Είναι ομολογημένο και διαπιστωμένο "το μέγεθος της ληστείας σε μισθούς και συντάξεις", το οποίο "το 1994 έφθασε στο 35%" (βλ. "Ριζοσπάστη της 16/1/1994 και περισσότερα στο έργο μου: "Ο Λαϊκισμός στην Ελλάδα", εκδ. "Ergo", Αθήνα, 2002, σελ. 228-235).
Μόνον οι τζάμπα πατριώτες, οι φοροφυγάδες και τα τρωκτικά αισθάνονται "εθνικά" ταπεινωμένοι από την άφιξη των Γερμανών!
Ο ληστευόμενος λαός πρέπει να ψάλλει το ωσαννά!
Αντιδημοφιλές αλλά εθνωφελές!

Αθήνα, 27/2/2012
Ο… αντιδημοφιλής πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
 

"Πατρινό καρναβάλι για πάντα"

Αυτό ήταν το κυρίαρχο γιορταστικό σλόγκαν των χιλιάδων νέων που επί ώρες πηδούσαν στους δρόμους υπό τους ήχους ασυνάρτητης μουσικής.
Πέρα απ' αυτό ακουγόταν και το "περνάμε υπέροχα". Μία απέραντη ψευδαίσθηση ευτυχίας και τιποτολογίας. Ούτε μία λέξη για την οικονομική κρίση, το μνημόνιο, και τους πολιτικούς τους διεφθαρμένους.
Ωσάν, να μην υπάρχουν στη ζωή τους. Ούτε υποπτεύονται τι τους περιμένει. Ένα καρναβάλι της φάβας χωρίς πολιτική σάτιρα, χωρίς πνεύμα σπινθηροβόλο.
Αυτή η πατρινή νεολαία είναι τόσο απολιτική και τόσο ανημέρωτη ώστε ούτε στον κατ' εξοχή πολιτικό-σατιρικό θεσμό του καρναβαλιού δεν πρόσφερε κάποια πολιτικά συνθήματα.
Ευχές ανούσιες που άρχιζαν από το τίποτα και κατέληγαν στο "περνάμε τέλεια"! Χωρίς παιδεία, χωρίς εργασία, χωρίς ασφάλιση, χωρίς μέλλον!
Ένας τέλειος Γολγοθάς.
Άντε, λοιπόν, και του χρόνου με το "πατρινό καρναβάλι για πάντα".
  
Αθήνα, 26/2/2012
Ο… αντιδημοφιλής πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου


Τί τις θέλουμε τις εκλογές;

Ηγετικός τραπεζίτης της Τρόικα μας είπε: "Αν στις εκλογές δεν ψηφιστούν τα κόμματα του Μνημονίου θα φύγουμε από την Αθήνα και θα διακοπούν οι δόσεις".
Δεν χρειάζεται μεγάλη εξυπνάδα για να καταλάβει ο "κυρίαρχος" ελληνικός λαός που βρίσκεται η Ελλάδα!
Ωμός εκβιασμός, ο οποίος καθιστά εντελώς περιττές και τις εκλογές.
Εκεί μας κατάντησαν όλα τα κόμματα τα οποία για σαράντα χρόνια χόρευαν το χορό των κολασμένων πάνω στο πτώμα της πατρίδας.
Τώρα, οι κομματικές διαμαρτυρίες είναι πολύχρωμες πομφόλυγες και όσοι το κάνουν είναι για τη συνέχιση των κομματικών και ατομικών προνομίων τους και το άρμεγμα των κρατικών επιχορηγήσεων!
Άρα, αφού δεν χρειάζονται εκλογές, δεν έχουν κανένα λόγο υπάρξεως και ΟΛΑ  τα κόμματα. Απλές κουβέντες.

Αθήνα, 29/2/2012
Ο… αντιδημοφιλής πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου