Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μεταλλαγμένες ζωοτροφές: Τελευταία ενημέρωση!

Στελέχη της εταιρείας ΟΛΥΜΠΟΣ επισκέφτηκαν το γραφείο μας και μας ενημέρωσαν πως σκοπεύουν να προχωρήσουν άμεσα σε μέτρα που θα λάβουν, με στόχο την αποκλειστική χρήση ντόπιας, μη μεταλλαγμένης ζωοτροφής. Περιμένουμε την ανακοίνωση του πλάνου τους για να αξιολογήσουμε την αποτελεσματικότητα της υλοποίησής του.
Την ίδια στιγμή, η σιωπή των εταιρειών ΔΕΛΤΑ και ΜΕΒΓΑΛ παραμένει εκκωφαντική. Φαίνεται ότι μοναδικός στόχος αυτών των εταιρειών αποτελεί η αποκάλυψη των «κακών κτηνοτρόφων» από τις φάρμες, των οποίων προήλθαν τα δείγματα με μεταλλαγμένα, και όχι το πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και θα καθαρίσουν την παραγωγή τους από τις μεταλλαγμένες ζωοτροφές.
Κάτι παρόμοιο βλέπουμε και από τη ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ. Η συγκεκριμένη εταιρεία μάλιστα, σε προχθεσινή της ανακοίνωση ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να διακόψει τη συνεργασία της με τους εν λόγω κτηνοτρόφους.
Η αποκλειστική ευθύνη για το τι τρώνε τα ζώα, ανήκει στην εταιρεία.
Η εταιρεία φέρνει το γάλα στα ψυγεία μας, αυτή γνωρίζουμε και πληρώνουμε για τα προϊόντα της. Και όταν υπάρχουν αναλύσεις που καταδεικνύουν ότι ΟΣΑ δείγματα ζωοτροφών περιείχαν σόγια ήταν ΟΛΑ μεταλλαγμένα σε ποσοστό μέχρι και 90%, η απόλυση ορισμένων «κακών κτηνοτρόφων» δεν μπορεί να θεωρηθεί λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα!
Δεν υπήρξε ποτέ καταλληλότερη στιγμή για την ελληνική γαλακτοβιομηχανία να στραφεί σε ντόπια παραγωγή ζωοτροφών  που θα σταματήσει τη σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο για την εισαγωγή σόγιας και θα τονώσει την ελληνική οικονομία, με καθαρά και ανταγωνιστικά γαλακτοκομικά προϊόντα.
Συνεχίστε να πιέζετε μαζί μας τις εταιρείες προς αυτή την κατεύθυνση. Φέρνει αποτέλεσμα!
 http://tros-oti-troei.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου