Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Δ. Αβραμόπουλος: Μήνυμα ενότητας και συστράτευσης για την υπέρβαση της κρίσης

Μήνυμα ενότητας και συστράτευσης όλων για την υπέρβαση της κρίσης απηύθυνε  ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στο προσωπικό και τα στελέχη της 115 Πτέρυγας Μάχης, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στα Χανιά.

Παράλληλα ο κ. Αβραμόπουλος διαβεβαίωσε ότι παρά την οικονομική κρίση και τις περικοπές, δεν θα θιγεί ούτε το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά ούτε και το βιωτικό επίπεδο των στελεχών του στρατεύματος.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας προσγειώθηκε το πρωί στις 09.30 στην 115 ΠΜ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τους Αρχηγούς ΓΕΑ και ΓΕΝ και τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ.
Στη συνέχεια ο κ. Αβραμόπουλος μετέβη στο Διοικητήριο της μονάδας, όπου πραγματοποιήθηκε εκτενής ενημέρωση του για ζητήματα επιχειρησιακής ετοιμότητας της 115 Π.Μ.
Ακολούθησε αεροπορική ακροβατική επίδειξη από αεροσκάφος F-16, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να δηλώνει εντυπωσιασμένος από το θέαμα και τον υψηλό βαθμό εκπαίδευσης των ιπτάμενων.
Ο κ. Αβραμόπουλος συνεχάρη στη συνέχεια προσωπικά τους ιπτάμενους της 115 ΠΜ και συνέχισε το πρόγραμμα του με επισκέψεις στο Πεδίο Βολής Κρήτης, στο Ναύσταθμο Κρήτης και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής.
Συνάντηση με τον Δήμαρχο για το στρατόπεδο Μαρκοπουλου
Την τελευταία στιγμη αποσοβήθηκε..."παρεξήγηση" μεταξύ Δήμου και Υπουργείου αφού υπήρξε παράληψη στην επίσκεψη του κυρίου Αβραμόπουλου. Δεν είχε συμπεριληφθεί να είναι παρόν ο Δήμαρχος Χανίων, παρά το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες εγκαταστάσεις του Υπουργείου φιλοξενούνται εντός των γεωγραφικών και διοικητικών ορίων του Δήμου.
Στο γεύμα εργασίας με τον Υπουργό, ο κύριος Σκουλάκης βάζει, σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Τηλεόρασης, το θέμα παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στο Δήμο Χανίων. Επίσης, ο Δήμαρχος θα ζητήσει από τον κύριο Αβραμόπουλο την εκχώρηση 6 ή 7 στρεμμάτων στην περιοχή του Θεραπευτηρίου Ψυχικών παθήσεων Χανίων προκειμένου να γίνει διάνοιξη του δρόμου Σούδα - Βλητέ και να επιτευχθεί τόσο η κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της περιοχής όσο και να απεγκλωβιστεί ο χώρος του ψυχιατρείου και να καταστεί δυνατή η ανέγερση ξενώνων και άλλων κοινωνικών δομών που τόσο ο δήμος χρειάζεται.
neatv.gr - Β.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου