Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Τι είναι το "Πακέτο Σωφρονισμού" και πώς μπορεί να ...."αξιοποιηθει" ;

Γράφουν οι : "Φ"

Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ. 
Το κακό είναι πως ο Αγώνας αυτός δε θα είναι αποτέλεσμα παρατήρησης,σκέψης και απόφασης , αλλά αγώνας για ΕΠΙΒΙΩΣΗ ! 

ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ (ΝΑΙ !! ΑΠΑΙΤΗΣΕ) ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΣΑ;
ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΙΧΕ Η ΤΡΟΪΚΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΣΑ ;
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ;
Η παρακάτω ανάρτηση ΙΣΩΣ δίνει μια απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα ....


Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πηγή , στα βάθη των συρταριών της Τρόικας βρίσκεται και η "αξιοποίηση" ενός υπέρ-κερδοφόρου τομέα . Ενός τομέα του οποίου η αναφορά  ξέφυγε (;) από πολλούς αναλυτές ή απλά φυλάγεται ως επτασφράγιστο μυστικό.
Πρόκειται για το λεγόμενο "Πακέτο Σωφρονισμού".
Είναι μια έκφραση που πρωτακούστηκε σε πηγαδάκια την ημέρα παραλαβής ..κάποιου υπουργείου από ...κάποιον αγωνιστή της γενιάς του......(κι όποιος κατάλαβε..)


Η αλήθεια είναι ότι στα πηγαδάκια (που τραβούσαν επιτηδευμένα την προσοχή) συμμετείχαν κυρίως διαπιστευμένα καθάρματα (δημοσιογράφοι) στο εν λόγω υπουργείο..
Πάντως το θέμα συζητήθηκε για ελάχιστο χρονικό διάστημα , πράγμα που φανερώνει τεράστιας μάζας "παγόβουνο" κάτω από το κους-κους πάνω από το μπουφέ....
Πάντως, στις αρχές του μήνα Μαΐου άρχισε να κυκλοφορεί σε χρηματιστηριακά γραφεία του Λουξεμβούργου ένας κύκλος αφυπνιστικών ειδοποιήσεων σε "καλούς" πελάτες τους σχετικά με το αναμενόμενο (ακριβώς) άνοιγμα μιας νέας αγοράς στην Ελλάδα.
Αυτή , της ανάληψης του σωφρονιστικού συστήματος από ιδιωτικές εταιρείες .

Για να γίνει ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΤΗ η αναγκαιότητα της "αξιοποίησης" του Σωφρονιστικού Συστήματος , θα συνδράμουν διάφορα γεγονότα με τα οποία ως κοινωνία είμαστε αρκετά εξοικειωμένοι ..
Δραπετεύσεις,κατά προτίμηση ομαδικές , επεισοδιακές εξεγέρσεις , "αποκάλυψη" στυγερών εγκληματιών που χρήζουν φύλαξης "υψίστης ασφαλείας κλπ...κλπ.....
Βάλτε κι από την άλλη το "ξεσήκωμα" κατοίκων που απαιτούν να "αναμορφωθούν" οι υποβαθμισμένες γειτονιές & επαρχιακές πόλεις (λόγω ύπαρξης σωφρονιστικών καταστημάτων)
...και το κόλπο στήθηκε..


Ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται πάνω από 100 χρόνια στο χώρο των σωφρονιστικών καταστημάτων (κυρίως στις ΗΠΑ) και των συστημάτων φύλαξης θα πάρουν το έργο....


ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΩΣ ΕΔΩ ; .....
Αυτό που παραξενεύει είναι η αλτρουιστική διάθεση(;) του Χ ιδιώτη... Ποιο είναι το κέρδος;
 • Το χτίσιμο και το "στήσιμο" ενός σωφρονιστικού καταστήματος , απαιτεί τεράστια ποσά..
 • Τα συστήματα ασφαλείας κοστίζουν εκατομμύρια (και άλλα τόσα για συντήρηση)
 • Η επιμελητεία , ανάλογα ποσά μηνιαίως...
άρα..... από που θα βγει το ΚΕΡΔΟΣ ; ....(γιατί ο επενδυτής αποσκοπεί στο κέρδος)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Το κέρδος θα βγει από το "ΠΑΚΕΤΟ" ....
Το θέμα είναι , ποιο είναι αυτό το "Πακέτο".
Το "πακέτο" δεν είναι τίποτα άλλο από τη συνολική και ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΟΛΟΥ του συστήματος ΠΡΟΛΗΨΗΣ , ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ , ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ , ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ , ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ , ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΩΝ , ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ , ΦΥΛΑΞΗΣ  και ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΥ σε ιδιώτες , οριζοντίως (ένας για όλα) ή καθέτως (πολλοί "επενδυτές" μοιράζονται αντικείμενα) ...
 • ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ θα αναλάβουν την ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ
 • ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ενάγων-εναγόμενος)
 • ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ" , δηλαδή Ιδιωτικά δικαστήρια με τη δικαιολογία να βοηθήσουν την Δικαιοσύνη να λειτουργεί αποτελεσματικότερα και ταχύτερα ,στην αρχή αφού στη συνέχεια θα αντικαταστήσουν ΠΛΗΡΩΣ τα δικαστήρια με τους διεφθαρμένους δικαστικούς κλπ κλπ .....μην πείτε πως δεν  έχετε ξανακούσει  για τη ...βραδέως κινούμενο σύστημα απονομής δικαιοσύνης ..... ή τους "επίορκους λειτουργούς της Θέμιδος ; .... εεε;
 • ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΦΥΛΑΞΗΣ , που θα πάρουν τη θέση των αποδεδειγμένα διεφθαρμένων κρατικών φυλάκων των σωφρονιστικών ιδρυμάτων..
..και οι "μπίζνες" δε σταματάνε εδώ .......Το ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΧΡΗΜΑ βρίσκεται αλλού.......
 • Αρχικά στη λεηλασία περιουσιών του "εγκληματία" , όπου εγκληματίας θα μπορεί να βαφτιστεί όποιος πάρκαρε παράνομα , όποιος δεν έκοψε ή δεν πήρε απόδειξη , όποιος δεν πλήρωσε ΦΠΑ , όποιος εμφάνισε συμπτώματα εχθροπάθειας , όποιος έκλεψε , βίασε , σκότωσε κλπ....Η γκάμα των "επικίνδυνων" είναι ατελείωτη ....Φαντασία χρειάζεται . Και όπως ξέρουμε , ο καλός "επενδυτής" και ΟΡΑΜΑ έχει , και ΦΑΝΤΑΣΙΑ !!!!
Το χρήμα βρίσκεται επίσης (εδώ είναι και το ψητό) στο προνόμιο που θα αποδοθεί κι εδώ , όπως γίνεται ΠΑΝΤΟΥ όπου εντοπίζονται τέτοιου είδους "Υπηρεσίες"....και το προνόμιο δεν είναι άλλο από το Προνόμιο-Δικαίωμα (βάση σύμβασης) του Επενδυτή-Δεσμοφύλακα να χρησιμοποιεί ο ίδιος ή να παραχωρεί το "δικαίωμα χρήσης" του κάθε φυλακισμένου (ονομασμένου ΣΑΝ ΕΠΙΚΙΝΥΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ) σαν εργατική δύναμη σε ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και να ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΦΘΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟ 1929 ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΕΙ.
Καταλαβαίνετε λοιπόν πως το "Νέο Σύστημα Δικαιοσύνης & Σωφρονισμού" όταν σε σύντομο χρονικό διάστημα εξακτινωθεί , θα έχει την ανάγκη να "ονομάσει" ενόχους και επικίνδυνους ΟΣΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ μπορεί.

Όταν οι επενδύσεις ξεκλειδώσουν και ανοίξουν "δουλειές" και κυρίως εργολαβίες θα πρέπει να υπάρχουν :
 • μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΔΟΥΛΩΝ προς ενοικίαση από εργολάβους και εργοδότες
 • μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ που θα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να τροφοδοτεί τις σύγχρονες γαλέρες με κωπηλάτες.(μέσα από την απλή ρουφιανιά, την κατινιά , την ανώνυμη πληροφορία για τον περιπτερά που δεν κόβει αποδείξεις , με τον εκπαιδευτικό που "τραυματίζει" την ψυχούλα κάποιου κωλόπαιδου.   κλπ κλπ..
Καταλαβαίνετε λοιπόν πως η Ελλάδα δεν είναι απλά ένα χρεοκοπημένο κακό παιδί που πρέπει να "σταματήσουν να του δίνουν ψάρια να φάει και να το μάθουν να ψαρεύει"...
Εδώ δοκιμάζονται (εδώ και πολλά χρόνια) όλα όσα μπορούν να οδηγήσουν μια κοινωνία στο δουλοκτητικό σύστημα κάνοντάς την να ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ κιόλας (το πείραμα στην Ελλάδα , πάντως , ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. Τα βοοειδή σχεδόν ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ ) .......
 • Ο "εθελοντισμός" (η έξις στην χωρίς αμοιβή εργασία) , 
 • οι διαρκείς "δράσεις" κάθε Σαββατοκύριακο από συγκεκριμένους ...αλτρουιστές
 • , η , με γεωμετρική πρόοδο , αύξηση των ΜΚΟ με αντικείμενο το "προβληματικό" παιδί και την "επανένταξή" του ....
ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ......
http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου