Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Η απάντηση προς την Φιλονόη.

Αγαπητή Φιλονόη σου οφείλω ένα μεγάλο συγνώμη  για το ατόπημα μου όσο αναφορά την παράληψη του συνδέσμου σου στην αναρτήσεις μου στα ιστιολόγια ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ και Exciter.

Ο σκοπός μου ήταν και είναι η διάδοση της ιδέας ,για εμένα ο εκφραστής  της ιδέας καλός ή κακός έχει δευτερεύοντα ρόλο.
Ήμουν θαυμαστής του ιστιολογίου σου λόγο της υπέροχης γραφής σου με το πολυτονικό σύστημα το οποίο σταμάτησα να το εκπαιδεύομαι στην Τρίτη δημοτικού. Δικαίως  διαμαρτύρεσαι δεν σε αδικώ αλλά σαν υποστηριχτής της Ελληνικής παράδοσης θα έχεις ακούσει για το «Ου καταδικάσεις πρωτού αμφήτερο μύθον ακούσεις». Αντί αυτού εσύ εξαπέλυσες  χαρακτηρισμούς ,που η καταγωγή μου και όχι μόνο η διαγωγή μου δεν μου επιτρέπουν να ανταποδώσω. Μέσω του Stranger σου έστειλα εχτές τον αριθμό του τηλεφώνου μου για να σου απολογηθώ αλλά εσύ απαξίωσες να μου στείλεις έστω και ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ο λόγος ήταν ότι εχτές δεν είχα πρόσβαση στο διαδίκτυο λόγο εργασίας.
Με αφήνεις να καταλάβω ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο η προσωπική σου προβολή από αυτό που υποτίθεται ότι  πρεσβεύεις δλδ την υγιή νοοτροπία. Μας λες ότι επιβάλλεται  αλλαγή στην νοοτροπία μας και μάλλον θέλεις να πεις ότι όλοι πρέπει να οικειοποιηθούμε την δικιά σου νοοτροπία η οποία είναι προφανώς η προσωπική προβολή.

Όσο για τις απειλές περί δικαστηρίων ποτέ δεν ήμουν ευθυνόφοβος και ποτέ δεν έκλαψα με πολύχρωμα δάκρυα.Πές μου πόσο χρεώνεις τις ιδέες σου για να σε αποζημιώσω στο ακέραιο ανά ανάρτηση. Γιατί προφανώς η ιδέα είναι το μέσον και όχι ο σκοπός.

Δεν θα ασχοληθώ ξανά με το ιστολογία σου, αν και αξιόλογο, ούτε θα μπω στην περιττή διαδικασία ανταλλαγής μηνυμάτων του ύφους να είχαμε να λέγαμε. Πρόσεξα ότι η αναφορά σου στο πρόσωπο μου είναι πρώτη στις προτιμήσεις των αναγνωστών σου! Έκανες καλή δουλεία! Ούτε θα αλλάξω κάτι στο Exciter για να σου κάνω το έργο ευκολότερο ποτέ δεν χαρακτηριστικά σαν κιότης μόνο σαν γύπας!

Δεν είχα καμία πρόθεση κλοπής και αυτό αποδεικνύεται από το ότι στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ σε όσες αναρτήσεις υπήρχε ο σύνδεσμός σου φαινόταν στην πρώτη σελίδα του ιστολογία πριν το κύριος θέμα, στο Exciter δεν έβαζα διότι είναι ένα ιστιολόγιο που το παρακολουθούν συγγενείς και φίλοι. Όσο αναφορά τους συνδέσμους ειλικρινά δεν το σπουδαιολόγησα και δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί τέτοια παρεξήγηση για αυτό τον λόγο.

Αν ήθελα να σε κλέψω να είσαι σίγουρη δεν θα το έπαιρνες είδηση ποτέ και αν το έπαιρνες δεν θα με έβρισκες ποτέ.



Με εκτίμηση μόνο ως προς το ιστιολόγιο σου και μόνο δυστυχώς

Ο Γύπας Exciter.

5 σχόλια:

  1. Γεια σου βρε Exciter !! Έβαλες και τους ACTIVE MEMBER τα πατριωτάκια μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα.... χαχα άρα είμαστε και εμείς πατριωτάκια.
    Αυτά είναι !
    Μονο φίλε, κανε κάτι αν μπορείς για να φαίνονται τα γράμματα στα σχόλια. Είναι μαύρα σε μαύρο φόντο.
    Και κάτι ακόμα. Γράφεις πολύ ωραία, με ειλικρίνεια, χύμα και τσεκουράτα. Μου αρέσει επίσης που δεν κρύβεσαι και παραδέχτηκες το λάθος σου. Θα χαιρόμουν λοιπόν να διάβαζα και δικά σου άρθρα. Δικές σου σκέψεις, απόψεις, παρατηρήσεις, διαμαρτυρίες... θα το προτιμούσα λίγα αληθινά λόγια από τους σύγχρονους "καβάφηδες" που μας έχουν πρήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα το προσπαθήσω Άννα, δεν το έχω ξανακάνει ποτέ και δεν είμαι σύγουρος για το αποτέλεσμα αυτό είναι όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα σε ευχαριστεί, κανε το. Μην σε νοιάζει το αποτέλεσμα.
    Άλλωστε, από την απάντηση που έδωσες το αποτέλεσμα φαίνεται πως θα είναι πολύ καλό !
    Άντε, καλή αρχή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή