Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Τσώνης προς Ροντούλη: «όπου σε βρίσκω θα σε πηδ…. θα σε πλακώσω στο ξύλο»

Τσώνης προς Ροντούλη: «όπου σε βρίσκω θα σε πηδ…. θα σε πλακώσω στο ξύλο»
Υπό κατάρρευση τελούν οι κατοχικοί βουλευτές της αντιλαϊκής Ολιγαρχίας. Τα νεύρα τους είναι κουρέλια, τρομοκρατημένοι στην ιδέα τι έχουν να πάθουν από το λαό! Νωρίτερα, όπως σας γράψαμε, οι «βουλευτές» Ροντούλης και Τσώνης παραλίγο να παίξουν ξύλο. Διαβάστε εδώ. Τώρα μάθετε και τις λεπτομέρειες.

Το άγριο επεισόδιο συνέβη νωρίς το μεσημέρι στο εντευκτήριο της Βουλής. Εξεράγη ο Νίκος Τσώνης όταν είδε τον Ροντούλη μπροστά του και του επετέθη για τη χθεσινό χαρακτηρισμό «γομάρια» προς τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας του πως την ώρα που ο πολιτικός κόσμος είναι στο στόχαστρο δεν μπορεί να μιλά με αυτό τον τρόπο.
Στο εντευκτήριο ήταν οι κύριοι Τσώνης και Γιουματζίδης και εκείνη την ώρα μπήκε ο Ροντούλης και άλλοι 2 βουλευτές.
Τότε σύμφωνα με πληροφορίες του newsit σηκώθηκε από την θέση του ο Τσώνης και είπε στον κ. Ροντούλη: «Είσαι γομάρι, εμείς παλεύουμε για την κοινωνία, αντε γα……, όπου σε βρίσκω θα σε πηδ…. θα σε πλακώσω στο ξύλο».
Στην μέση σε ρόλο πυροσβέστη μπήκαν οι κύριοι Νιώτης, Θ. Οικονόμου, Μαρκάκης και Κολοκοτρώνης.
«Μας προσβάλλεις όλους, προσβάλλεις τις οικογένειές μας»
, είπε στο τέλος ο κ.Τσώνης.
ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ
Ο κ. Ροντούλης μιλώντας στη Βουλή δήλωσε πως ανακαλεί την παλαιότερη δήλωσή του που είχε αποκαλέσει τα μέλη της κυβέρνησης «ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες» και αντί αυτής προχωράει σε μία καινούρια δήλωση.
«Είστε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια»
ήταν η νέα δήλωση του κ. Ροντούλη κατά της κυβέρνησης.
Το tsantiri λέει: Για την κοινωνία παλεύεις Τσώνη; Ή για τις τράπεζες; Εσύ και ο Ροντούλης είστε συνυπεύθυνοι, μαζί ψηφίσατε το Μνημόνιο. Και τις μαγκιές σας να τις κάνετε εκτός Βουλής, σούργελα, διότι η Βουλή είναι ο ναός της Δημοκρατίας! Όχι το «μπουρδέλο» σας! Καταλάβατε ξεφτίλες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου