Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!! "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Α.Α.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
Χαριλάου Τρικούπη 18Α, 106 79, Αθήνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα,24Σεπ 2011
Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ), εκφράζει την αγανάκτησή τηςγια την λήψη των εξοντωτικών μέτρωνπου πλήττουν κυρίως τις ευπαθείς ομάδες των συμπατριωτών μας, αλλά και των Συναδέλφων μας. Με πλήρη κατανόηση των προβλημάτων επιβίωσης που αντιμετωπίζουντα πλέον αδύναμα Μέλη της Κοινωνίας μας, ενώνουμε μαζί τους την αγανακτισμένη και ανυποχώρητη φωνή διαμαρτυρίας…

Η συντριπτική πλειοψηφία των Στρατιωτικών όλων των Κλάδων των Ε.Δ , προέρχεται από τα άδολα λαϊκά στρώματα της Ελληνικής Κοινωνίας. Θεωρούμε ότι, είναι επιτακτικό καθήκον μας να συμπαραταχθούμε με τους λοιπούς εργαζομένους για την διατήρηση ενός ανεκτού επιπέδου διαβίωσης.
Ο κλάδος μας, ιδιαίτερα με τα πρόσφατα ανάλγητα και ισοπεδωτικά μέτρα, πλήττεται περισσότερο από άλλους εργαζομένους δοθέντος ότι, η πλειοψηφία των στρατιωτικών χάνει το δικαίωμα στην εργασία σε ηλικία κάτω των 55 ετών κατ΄ εφαρμογή του Νόμου περί ιεραρχίας και προαγωγών,χωρίς να είναι επιλογή τους. Είναι πρόδηλο ότι η πολλαπλασία απομείωση στην σύνταξη πολλών συνταξιούχων Μελών μας τους οδηγεί στην απόγνωση στην φάση εκείνη του βίου τους που οι προσωπικές και οικογενειακές τους ανάγκες είναι στην κορύφωση τους.
Ελάχιστα χρειάζεται να τονισθεί ότι, η επίθεση κατά των Συναδέλφων μας αποκτά χαρακτηριστικά προγραφής αφού με απειλή περικοπής της μικρής άλλωστε σύνταξης τους, απαγορεύεταιη αναζήτηση συμπληρωματικής εργασιακής δραστηριότητας.
Καλούμε τους Συναδέλφους σε αγωνιστική ετοιμότητα για την μαζική διεκδίκηση των δικαίων αιτημάτων μας.
Συνάδελφοι κρατήστε ψηλά το κεφάλι,ενωμένοι θα αγωνισθούμε με αξιοπρέπεια για να διώξουμε την μαυρίλα από την ψυχή μας και με ιδρώτα και με δάκρυα και με αίμα αν χρειασθεί.


greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου