Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ιστορία από άλλη σκοπιά ,ελεύθερη σκοπιά , μην ταράζεσθε και μην φανατίζεσθε !!!

 Πηγή http://olympia.gr/2011/05/09/german-occupation-1941-2011/#comment-330769

 24  Ιούνιος 2011

Max Merten είπε

Ιουνίου 9, 2011 στο 1:07 πμ

Ολυμπία εδώ όπως σου υποσχέθηκα είναι κάποια στοιχεία σχετικά με τον ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΑΣ … υπάρχουν πολλά γιγαμπαϊτς πληροφορίες για το γίγαντα αυτόν που ο καθένας μπορεί να δει και να διερεύνηση … παραθέτω κάποια αποσπάσματα …

O Μ. Μέρτεν (“Spiegel” , “Hamburger Echo” , 1959-1961 ) είχε καταγγείλει πως κάποιος Κωνσταντίνος Καραμανλής , δικηγόρος στο επάγγελμα , συν εργαζότανε με το Γερμανικό στρατηγείο της Θεσσαλονίκης στην κατάδοση Ελλήνων Αντιστασιακών , και είχε μάλιστα “αποζημιωθεί¨ με ένα κατασχεθέν Εβραϊκό κατάστημα υφασμάτων. ¨Θυμότανε” μάλιστα ο Μ.Μ. ότι υπήρχε και μία “φωτογραφία” που έδειχνε την γυναίκα του τότε Καραμανλικού υπουργού ¨δικαιοσύνης¨ , την περιώνυμη “Δοξούλα¨ Μακρή , να γιορτάζει πρωτοχρονιά του 1943 στο γερμανικό στρατηγείο , όπου ήταν γραμματέας. Μιλούσε επίσης και για την ύπαρξη ¨και άλλων φωτογραφιών…¨.

Το 1977 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έλαβε στο Άαχεν το παράσημο του θεμελιωτή της ¨Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας , του Γερμανικού Έθνους¨ , του ¨Μεγάλου Καρόλου¨ ( ¨KARLSPREIS¨ ). Μια τιμή που την αποδίδουν οι Γερμανοί σε όλους τους καλούς τους φίλους που πολεμούν για το γερμανικό όραμα της ¨Ενωμένης Ευρώπης¨ ( Με Χίτλερ ή χωρίς Χίτλερ… ).
ΑΠΟ ΤΟ 1959 ( ! ) κλείνει ΤΟ Ελληνικό Γραφείο Εγκληματιών Πολέμου , και σταματά η εκδίκαση Γερμανών στην Ελλάδα , ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ , 68 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ” Β΄Π.Π.” , λειτουργούν ΑΚΟΜΑ τα αντίστοιχα Γραφεία Ε.Π. στις ΗΠΑ , Γαλλία , Αγγλία , Ιταλία και Αυστραλία ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , και όποτε εντοπίσουν κάποιον , ενεργό τότε , Ναζί τον δικάζουν , έστω και εάν είναι σήμερα ¨χούφταλο¨ των 90 -100 χρονών , διότι σύμφωνα με τις διακηρύξεις του ΟΗΕ τα “Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας” δεν παραγράφονται !
Από τους 800ους Γερμανούς στρατιωτικούς που είχε ασκήσει δίωξη το μεταπολεμικό “Ελληνικό Γραφείο Εγκληματιών Πολέμου ” , για την γεωτεκτονική δράση τους στην Ελλάδα , η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την ισοπέδωση και το κάψιμο 2500 (!) χωριών , 50000 εκτελέσεις μαχητών και αθώων πολιτών και τον θάνατο 300000 ανθρώπων από την πείνα ( λοιμό) τον χειμώνα του 1941 , αλλά και μέχρι το 1945 και δεκάδες χιλιάδες σωματικά ανάπηρους και ψυχικά ασθενείς , ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ !
Υπολογίζεται πως εξοντώθηκε το 12 % των Ελλήνων. Το 8 % από τις δολοφονίες – εκτελέσεις και την πείνα , αλλά και ένα 4 % από τις υπολειπόμενες γεννήσεις που δεν έγιναν , λόγω των ασθενειών – κακουχιών. Πέρα από τις καταστροφές των δημόσιων υποδομών και των ιδιωτικών περιουσιών τις οποίες η ¨Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων¨ (1947) αναγνώρισε μια συνολική μελλοντική απαίτηση για Επανορθώσεις-Αποζημιώσεις ύψους 8,5 δις δολαρίων , ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ 1938 ( ! ) , χωρίς να αναγνωρισθούν τα ¨διαφυγόντα κέρδη¨ για τις επόμενες δεκαετίες ( ! ). Η Ελλάδα ζήτησε τότε την αναγνώριση αποζημιώσεων ύψους 14 δις δολαρίων.
Το 1959 , η κυβέρνηση Κ. Καραμανλή , υποχρεώθηκε από την “δημοκρατική” Γερμανία ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ – αναστείλει την λειτουργία του Ελληνικού Γραφείου Εγκληματιών πολέμου ( με προϊστάμενο τον Εισαγγελέα Ι. Τούσση ) και να στείλει τους 800 φακέλους στην “Δικαιοσύνη¨ της τότε Δυτικής Ομοσπονδιακής Γερμανίας , ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟ-ΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ , επειδή είναι , τώρα πια είναι “δημοκράτες” ! Παράλληλα η κυβέρνηση Καραμανλή υποχρεώθηκε να ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΕΙ και να στείλει τον σε 25 χρόνια καταδικασμένο Μάξ Μέρτεν ( για τις δολοφονίες και την ληστεία των Εβραίων της Θεσσαλονίκης ) στη Γερμανία ¨για να εκτίσει την ποινή του εκεί !
Η συνέχεια ήταν η “δημοκρατική” Γερμανία ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ (!)ΜΕ “ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ” με το ¨ατράνταχτο νομικό επιχείρημα¨ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ( ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΥΛΙΑΣΜΑ ΕΓΚΥΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ) ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΝΟΜΙΜΑ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ” ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ “ΑΝΤΑΡΤΩΝ” ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ 50 ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ! ).
Ο Καταδικασμένος ( 1958) από Ελληνικό Δικαστήριο Εγκληματιών Πολέμου
( Στρατοδικείο ) Μάξ Μέρτεν αφέθηκε ελεύθερος και απελάθηκε στην πατρίδα του για να πάρει στη συνέχει αποζημίωση και σύνταξη από το Γερμανικό κράτος “για την άδικη μεταχείριση του στην Ελλάδα¨ ! Πέθανε ¨πλήρης ημερών¨ το 1972 ! , αφού προηγουμένως είχε απαλλαχθεί και αυτός για την δράση του στην Ελλάδα με ¨βούλευμα¨ , παρά την υπόσχεση της Γερμανίας ότι θα τον δίκαζε και θα τον φυλάκιζε…
ο Μαξ Μερτεν κατάγγειλε ότι είχε ως συνεργάτες του μεταξύ άλλων και τους:
1) Κωνσταντίνο Καραμανλή, πρωθυπουργός
2) Δημήτριο Μακρή, υπουργός Εσωτερικών
3) Γεώργιο Θεμελή, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
4) Δοξούλα Λεοντίδου (οικογενειακό όνομα), σύζυγος του υπουργού Εσωτερικών Δ. Μακρή και γραμματέα του εγκληματία Μέρτεν (Θεσσαλονίκη) στην κατοχή.
Οι καταγγελίες του Μέρτεν δημοσιεύτηκαν στο βδομαδιάτικο περιοδικό «Der Spiegel» (28/9/1960)
θέλω επίσης να ρωτήσω … τα κοστουμάκια του Μεϊμαρακη (πρόεδρου του Ιδρύματος Καραμανλή) είναι απ τα υφάσματα του κατασχεμένου Εβραϊκού μαγαζιού που δόθηκε στον ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΑΣ για τις υπηρεσίες του στους ΝΑΖΙ ???

ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ είπε

Ιουνίου 15, 2011 στο 11:22 πμ

ΤΟ ΜΑX MERTEN ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ?
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑΡΙΦΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ
Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΜΕΡΤΕΝ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥΣ
ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ,ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ………

Max Merten είπε

Ιουνίου 17, 2011 στο 8:18 πμ

το Max Merten ειναι για να θυμούνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι νέοι, τους προδότες που κάνουν τους πατριώτες … κάλεσε λέει ο Καραμανλής το Μερτεν στη Ελλάδα ενώπιον διεθνούς δικαστηρίου αλλά αυτός αρνήθηκε … Ο ΚΑΡΑ- ΑΜΑΝ- ΑΛΗΣ είχε την ευκαιρία να τον κρατήσει εδώ όπου και είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για εγκλήματα πόλεμου αλλά τον άφησαν να φύγει για να μην άνοιξη το στόμα του και έκλεισε και το Ελληνικό γραφείο εγκλημάτων πολέμου από το 1959. Σημειωτέον ότι ακόμα και στη Γερμανία Υπάρχει σήμερα γραφείο εγκλημάτων πολέμου … μόνο στην Ελλάδα απ όλη την Ευρώπη καταργήθηκε απ τους συνεργάτες αρχιρουφιάνους των Γερμανών που το παίζουν σήμερα πατριώτες (και στην Ελλάδα είναι πολλοί οι ρουφιάνοι) … τώρα βέβαια δε περιμένω από ανθρώπους που έβγαλαν πρωθυπουργό το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (άλλος υπερπατριώτης και σημερινός υποστηρικτής του ΓΑΠ) και είχαν πρόεδρο τον Εβερτ να δεχθούν τις απόψεις μου ούτε φυσικά και απ το ρετιρέ της Δεξιάς παράταξης που το παίζουν Υπερπατριώτες ( ρουφιάνοι μαυραγορίτες που έκαναν εμπόριο και συνεργάζονταν με τους Γερμανούς στις πλάτες του κοσμάκη που πέθαινε επί κατοχής) … στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα … το ότι οι Γρεκοί είναι σήμερα το ποιο διεφθαρμένο κράτος στην Ευρώπη δεν είναι τυχαίο … η σαπίλα του κοινωνικού συστήματος είναι αυτή που βγάζει και στηρίζει τους πολιτικούς στην Ελλάδα … οι ηγέτες των κομμάτων σήμερα στην Ελλάδα αλλά και η κατάσταση που σήμερα υπάρχει ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των ανθρώπων που τους ψηφίζουν … ετοιμαστείτε για μεγάλο σεισμό τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε εάν θέλετε τη συνέχεια.

Πηγή http://olympia.gr/2011/05/09/german-occupation-1941-2011/#comment-330769

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου