Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Eτοιμάζονται για απόβαση στον Έβρο οι Τούρκοι

Η Τουρκία εξοπλίζεται για απόβαση στον Έβρο και κατάληψη της Θράκης

Με μια στρατηγική κίνηση,η Τουρκία αγόρασε γέφυρες-πορθμεία σε τεράστιες ποσότητες που θα επιτρέψει στον Τούρκικο στρατό σε μερικά λεπτά να έχει περάσει τον ποταμό Έβρο και να βρεθεί στο έδαφος της Θράκης.
Η Τουρκία μεθοδικά εδώ και καιρό εξοπλίζει τις μονάδες της Ανατολικής Θράκης ώστε να διαθέτουν τον τελευταίο εξοπλισμό και να είναι ετοιμοπόλεμες,καταργώντας με αυτόν τον τρόπο το στρατηγικό πλεονέκτημα του αμυνόμενου,δηλαδή τον ποταμό Έβρο που αποτελεί φυσικό εμπόδιο για όποια επιθετική κίνηση από την Τουρκία.
Με αυτήν την κίνηση πλέον γίνονται αντιληπτές οι προθέσεις τις Τουρκίας που είναι η απόβαση και η κατάληψη της Θράκης,κάτι που προβλεπόταν από το σχέδιο ''Βαριοπούλα''.
Μένει λοιπόν τώρα να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να ανατρέψουμε την κατάσταση,αφού πλέον η Τουρκία έχει το πάνω χέρι και τυχόν απόβαση στην Θράκη είναι θέμα χρόνου πλέον.
Θα μπορέσει η χρεοκοπημένη Ελλάδα να αντιμετωπίσει την Τουρκική απειλή?Μόνο με προσεκτικό σχεδιασμό και πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων προσωπικού και πολεμικού υλικού θα αντιστρέψουμε κάπως την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου