Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν εγκαταλείπει την πρωθυπουργία με τίποτα…

Σύμφωνα με την διαδικτυακή εφημερίδα real.gr, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε χθες στην κυβερνητική επιτροπή ότι εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν και ζήτησε να σταματήσει κάθε συζήτηση για επιτάχυνση πολιτικών εξελίξεων. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ενώ η χώρα βουλιάζει, εκείνος σκέφτεται και πάλι το σενάριο ενός ανώδυνου και ανούσιου δημοψηφίσματος, για να στρέψει αλλού την προσοχή της Κοινής Γνώμης.


Μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως το προσωπικό αδιέξοδο του κ. Παπανδρέου ή αλλιώς το αδιέξοδο της «δημοκρατίας», όπως το βάφτισε ο κ. Βενιζέλος. Το έχει συνειδητοποιήσει πλέον και ο ίδιος, πως ανεξάρτητα από την τύχη του ΠΑΣΟΚ ως κόμμα, ο ίδιος δεν έχει καμία τύχη σε ενδεχόμενες εκλογές, κανένα πολιτικό μέλλον και πολύ περισσότερο καμία υστεροφημία και καμία συνέχεια της δυναστείας των Παπανδρέου.



Γνωρίζει πολύ καλά ότι «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται» και διαισθάνεται την λαϊκή οργή που…. θα ξεσπάσει πάνω του, ως εξιλαστήριου θύματος, εγκαταλειμμένος πλέον από όλους εκείνους που τώρα του κτυπούν τις πλάτες.
Δυστυχώς όμως αυτό το ανθρώπινο πρέπει να πούμε, προσωπικό αδιέξοδο και η εναγώνια προσπάθεια παράτασης του χρόνου αντιμετώπισης της λαϊκής ετυμηγορίας, γίνεται κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ, καταστρεπτικό αδιέξοδο για την δημοκρατία, για τη χώρα και τον ελληνικό λαό.
hassapis-peter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου