Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ! Δύο ημέρες μετά τη Χάγη συμφωνία ΥΠΕΘΑ με Σκόπια!

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ (ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ ΤΙΠΟΤΑ", ΚΑΤΑ ΤΟΝ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟ)





Την πόρτα του διάπλατα άνοιξε το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης σε στρατιωτική αντιπροσωπεία των Σκοπίων, μόλις δύο ημέρες μετά την καταδίκη μας στη Χάγη, για το βέτο που είχε ασκήσει η χώρα μας στα Σκόπια, στην πρόσκληση ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
Πιο συγκεκριμένα και όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ σήμερα (έξι ημέρες μετά δηλαδή την άφιξη της αντιπροσωπείας) από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2011, διμελής στρατιωτική αντιπροσωπεία της ΠΓΔΜ, με επικεφαλής τον Διευθυντή Διεύθυνσης Διεθνούς Συνεργασίας, επισκέφθηκε το ΓΕΕΘΑ, με σκοπό τη συζήτηση και υπογραφή του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας, έτους 2012 μεταξύ των δύο χωρών.
Το θέμα είναι βέβαια τι μπορεί να συζητήθηκε μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών, ποιο το πρόγραμμα στρατιωτικής συνεργασίας και ποιοι οι στόχοι του και εντέλει σε τι μπορεί να αποσκοπεί μια επίσκεψη στρατιωτικής αντιπροσωπείας ενός κράτους που μόλις πριν από δύο ημέρες έσερνε καταγγέλλοντας την Ελλάδα σε ένα διεθνές δικαστήριο; Εσείς τι λέτε κ. Αβραμόπουλε; Με ποια ατζέντα ακριβώς θα συνεργαστείτε στρατιωτικά με τα Σκόπια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου