Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

"Ή φεύγεις ή πεθαίνεις" - Οι 242 ημέρες ομηρείας του Κώστα Καραμανλή - ΑΛΗΘΕΙΑ Η' ΨΕΜΜΑ...;;;

Με ευθεία απειλή δολοφονίας του εκδιώχθηκε από την εξουσία ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μετά από "ομηρία" 242 ημερών, αφ'ότου προειδοποιήθηκε ότι επίκειται η δολοφονία του λόγω της ανεξάρτητης ανάπτυξης ελληνορωσικών σχέσεων με επίκεντρο τους αγωγούς και της ελληνορωσική αμυντική συνεργασία.

Το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου 2009, ο τότε πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, Προκόπης Παυλόπουλος του παρέδωσε τον φάκελο με τον εντοπισμό από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες (FSB) του σχεδίου δολοφονίας τους.


Από τότε, ως το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς όταν η ΝΔ έχασε στις εκλογές, βρισκόταν, σύμφωνα με το περιοδικό Crash, ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν "υπό ομηρεία".

Το περιοδικό αποκαλύπτει πώς ο πρώην πρωθυπουργός οδηγήθηκε σε πρόωρη έξοδο από το Μαξίμου. Στα μέσα Μαρτίου του 2009 διαμηνύεται τελεσιγραφικά στον ίδιο από "δυτικό κέντρο" μέσω διαύλου της FSB και της ΕΥΠ ότι «πρέπει να δρομολογήσει την άμεση έξοδό του από την εξουσία».

Το μήνυμα ήταν σαφές: «Φεύγεις τώρα. Είναι αδιανόητο χώρα μέλους της ΝΑΤΟ να έχει ανεξάρτητες σχέσεις με τη Ρωσία».

«Όλο εκείνο το διάστημα έζησα σε καραντίνα. Δεν πίστευα βεβαίως ότι θα δολοφονούσαν έναν πρωθυπουργό δυτικής χώρας», φέρεται να είπε, σύμφωνα με το περιοδικό, σε στενό του φίλο ο κ. Καραμανλής.

«Τα πάντα άλλαξαν στο καθημερινό πρόγραμμά μου. Δεν είπα τίποτα στη Νατάσσα αλλά κατάλαβε ότι ξαφνικά αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μέσα και γύρω από σπίτι».


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου