Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Γινε και εσυ μελος της Πατριωτικης Πολιτικοφυλακης !! Γινε πολιτης - οπλιτης!!

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή έχει έναν και μόνον Αντικειμενικό Σκοπό....να είναι ΕΤΟΙΜΗ την ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ....Οργανωμένη, Εκπαιδευμένη, Συντεταγμένη, Πειθαρχημένη, Ετοιμοπόλεμη, Ισχυρή...


Η Λαϊκή εξαθλίωση γιγαντώνεται...μαζί της θεριεύει και η Λαϊκή Οργή...η χρεωκοπία αναπόφευκτη....η εξέγερση της αγανακτισμένης φτωχολογιάς θ' ακολουθήσει αναπόφευκτα...αίμα και Χάος...αυτό βρίσκεται μπροστά μας...Χάος που όμως "κάποιοι ανθέλληνες" θα σπεύσουν να "εκμεταλλευθούν". Και δη ΕΝΟΠΛΑ. Θα σπεύσουν να πλήξουν θανάσιμα την Εθνική Ασφάλεια πλήττοντας καίρια και συντριπτικά ανθρώπινους στόχους και κρίσιμες υποδομές.

Πολίτης και Πολιτεία θα έπρεπε να τρέμουν και μόνον στην σκέψη του τι θα προκαλούσε πχ μια εκτεταμένη δολιοφθορά στο ηλεκτρικό δίκτυο ή στα πόσιμα νερά της Αττικής....και όχι μόνον...συνδυαζόμενοι αυτοί οι "οργανωμένοι ένοπλοι στρατοί" (πχ Ουτσεκάδες, Μουτζαχεντίν, και λοιποί "εγχώριοι μαυροκόκκινοι υποστηρικτές τους) πεμπτοφαλαγγιτών με ένα ιδιαζόντως εκτεταμένο οργανωμένο έγκλημα θα καταφέρουν στις (ούτως ή άλλως ανεπαρκείς, ψαλιδισμένες και απονευρωμένες) Δυνάμεις Ασφαλείας ένοπλα συντριπτικά πλήγματα που εκ των πραγμάτων δεν θα δύνανται αυτές να αντιμετωπίσουν. Αυτό θα δώσει σε κάποιους την "αφορμή" να "τραβήξουν το Στρατό από τα σύνορα" προκειμένου να "αντιμετωπίσει" την "εσωτερική κατάσταση". Κάποιοι "γείτονες" θα χαιρόντουσαν πολύ με κάτι τέτοιο.Αυτό δεν πρέπει ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ να επιτραπεί να συμβεί. Και μόνον ένας τρόπος υπάρχει.
Η παρουσία τότε μιας Οργανωμένης, Συντεταγμένης Ισχυρής Πατριωτικής Πολιτοφυλακής με χαρακτηριστικά ετοιμοπόλεμης Στρατιωτικής Μονάδας άμεσης ανταπόκρισης θα είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
Εκεί ΚΑΙ ΜΟΝΟ αποσκοπούμε....ως τότε, η Μονάδα οργανώνεται, εκπαιδεύεται και "δομείται στρατιωτικά" μέσα από απολύτως νόμιμα κανάλια.
Πατριώτες, η τύχη των παιδιών σας και του Έθνους σας βρίσκεται στα χέρια σας και μόνον. Κανενός άλλου.
Σας καλούμε να φορέσετε θαρραλέα την ΦΑΙΟΠΡΑΣΙΝΗ και να ενισχύσετε τις Μάχιμες Γραμμές της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής....
Προτού είναι απολύτως αργά για οτιδήποτε...

Για την Επιτελική Διοίκηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής


Γεώργιος Ανεστόπουλος - Γεράκι του Αιγαίου


Η εκπαιδευση των πολιτων γινετε με ασφαλεια και με πληρης νομιμοτητα.


Η Πατριωτικη Πολιτικοφυλακη υπαρχει υπο την αιγιδα του Ινστιτουτου Γεοπολιτικων και Στρατηγικων Ερευνων.


Ομαδα Πατριωτικής Πολιτοφυλακής


Επικοινωνηστε μαζι μας εδω    patriotikipolitofilaki@gmail.com

http://elnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου