Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Την Παρασκευή η δίκη, φαρσοκωμωδία, των ανδρών των δυνάμεων της ΜΥΚ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ!


Την Παρασκευή  16/12/2011,  9 π.μ. συνεχίζεται η αναβληθείσα  δίκη, φαρσοκωμωδία, των ανδρών των δυνάμεων της ΜΥΚ, διότι κατά τον κ. Δημητρά του παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, ο οποίος τους μήνυσε, φώναξαν συνθήματα, τα οποία πρόσβαλαν τα Σκόπια, την Τουρκία και την Αλβανία! 
Φυσικά το ελληνικό κράτος δεν του απάντησε δεόντως ….. και τοιουτρόπως σύρονται σε δικάσιμο οι άνδρες της ΜΥΚ! Το Ναυτοδικείο Πειραιώς, κατά την προσδιορισθείσα αρχική του δικάσιμο της 20/9/2011 στα πλαίσια της αντικειμενικής και δίκαιης δίκης, έκανε εν μέρει δεκτή την δήλωση παράστασης και δη παμψηφεί πολιτικής αγωγής των: α) VITKOV David Majkl υπήκοος Π.Γ.Δ.Μ. και CELNIKU Mirela ως υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα από μακρού χρόνου, και παρά το ότι ως έχει γίνει δεκτό από την υπ αριθ. 350/2011 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίον έκρινε την αντισυνταγματικότητα του Νόμου με τον οποίον εχορηγείτο η ελληνική ιθαγένεια αδιακρίτως σε όποιον συγκεντρώνει τις ελάχιστες προϋποθέσεις του Ν. 3838/2010,  ότι ελάχιστοι εκ των Αλβανών και των Σκοπιανών που διαβιούν στην Ελλάδα έχουν εισέλθει νόμιμα στην χώρα, ενώ απέρριψε ως απαράδεκτη την παράσταση πολιτικής αγωγής του Βοσκόπουλου ( του γνωστού Βοσκόπουλου του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ),  ο οποίος δηλώνει Ελληνας πολίτης εθνικά Μακεδόνας. Ο δε David Majkl Vitkov, πολίτης της Π.Γ.Δ.Μ. δηλώνει και αυτός εθνικά Μακεδόνας, και η Celnicu Mirela, εθνικά Αλβανή, και άπαντες αποτελούν στελέχη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που ''υπερασπίζονται τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα''.  
Στην δικάσιμο της 16/12/2011, έχει κληθεί ως μάρτυρας κατηγορίας φυσικά, κατά των υπερασπιστών της αιματοβαμμένης πατρίδας μας, ο Παναγιώτης Δημητράς, με πρωτοβουλία του οποίου απεστάλη στον Εισαγγελέα του Α.Π. επιστολή με βάση την οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά των υπερασπιστών της πατρίδος μας, και ιδιαίτερα του ηρωϊκού, προβεβλημένου στελέχους των Μ.Υ.Α./Λ.Σ. επί κεφαλής του αγήματος. 
Ένας βαθειά αρρωστημένος «προοδευτισμός» που καλλιεργήθηκε εντόνως τα χρόνια μετά την μεταπολίτευση, με την βοήθεια των πληρωμένων δημοσιογράφων και των ΜΜΕ, οι οποίοι τον κάθε γραφικό και την όποια παρέκβαση του, τον έκαναν θέμα, σε σημείο που οι Έλληνες έπρεπε να εντρέπονται για την καταγωγή τους και την νοοτροπία τους. Ένας «προοδευτισμός» που ταπείνωνε τον Έλληνα και στρέφονταν σαφώς εναντίον  του. Μία θολοκουλτούρα απαξιωτική σε κάθε τι το Ελληνικό η οποία εκπορεύονταν από εξωθεσμικά ανθελληνικά κέντρα. Ευτυχώς τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει. Ο λαός έχει αντιληφθεί πλέον τον ρόλο αυτών των διαφόρων κυρίων και αντιδρά εκ του φανερού. Πρέπει οι εποχές που αλώνιζαν αυτοί να τελειώσουν ανεπιστρεπτί...  
Συνέλληνες, όσοι από ημάς διαθέτουμε εθνικό φρόνημα, εθνική συνείδηση αγάπη και αισθήματα αφοσίωσης για την Ελλάδα μας, καλείσθε να παρευρεθείτε στο Ναυτοδικείο Πειραιώς, στις 16/12/2011,  9 π.μ. Ας δώσουμε το παρόν όλοι μας, για να αντιληφθούν οι ανθέλληνες, μισέλληνες,''εθνικά Μακεδόνες'', Τούρκοι, Αλβανοί, ότι η Μακεδονία είναι μία και αυτή είναι ελληνική, ότι όσο θα υπάρχει ένας πραγματικός Ελληνας- αξιωματικός των Μ.Υ.Α./Λ.Σ. τα σύνορα μας θα είναι εξασφαλισμένα. Δείξτε σε όλους τους εργολάβους των ξένων συμφερόντων ότι είμαστε έτοιμοι να φυλάξουμε τις Θερμοπύλες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου