Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Συνέβη στα Εξάρχεια..Ένα πραγματικό γεγονός που αποδεικνύει το σκεπτικό μερικών προοδευτικών που τριγυρνάνε στην πλατεία"μακριά από των κ..λο κι ας είναι όπου να ΄ναι"

Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω συνέβη πριν 2 μέρες και μου το διηγήθηκε αυτόπτης μάρτυρας,ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής των Εξαρχείων.
Όπως όλοι γνωρίζετε έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της Αστυνομίας και μετά την κατάργηση του "Ασύλου" τα εξαρτημένα άτομα έφυγαν από την περιοχή του Μουσείου και την Πατησίων και ανηφόρισαν προς την πλατεία Εξαρχείων.Κάτι το οποίο έχει εκνευρίσει τους αντιεξουσιαστές αλλά και τους καταστηματάρχες της περιοχής.
Πριν 2 μέρες στην πλατεία Εξαρχείων εμφανίστηκε ένας ημεδαπός γύρω στα 40-45 που είναι γνωστός ντίλερ ναρκωτικών.
Κάποιοι αντιεξουσιαστές......
(περίπου 10 άτομα) που εκείνη την στιγμή ήταν στην πλατεία τον πλησίασαν και του είπαν σε έντονο ύφος να τσακιστεί και να φύγει.
Η αντίδραση του ντίλερ ήταν να βγάλει πιστόλι και να τους απειλήσει.Όταν όμως είδε πως οι αντιεξουσιαστές όχι μόνο δεν φοβήθηκαν αλλά συνέχισαν να τον πλησιάζουν και να τον απειλούν το έβαλε στα πόδια.
Άρχισε ένα κυνηγητό μέχρι την πόρτα του Πολυτεχνείου που είναι δίπλα από το "πλαίσιο" στη Στουρνάρη..
Όμως κάποιος πήρε τηλ ή ίσως κάποιος αστυνομικός ήταν παρών και ειδοποίησε την αστυνομία..Ο ντίλερ μπήκε μέσα στο Πολυτεχνείο κρατώντας στο χέρι το πιστόλι και αρκετοί από τους φοιτητές τρόμαξαν.Από πίσω ακολουθούσαν οι αντιεξουσιαστές και άρχισαν να ψάχνουν να βρουν που κρύφτηκε ο πιστολέρο.
Σε λίγα λεπτά έκανε την εμφάνιση της η αστυνομία μπαίνοντας εντός του ασύλου χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση από φοιτητές ή αντιεξουσιαστές.Μπορώ να πως πως βοήθησαν και στην έρευνα.
Μετά από λίγη ώρα ο ντίλερ συνελήφθη και πήρε τον δρόμο για το κρατητήριο.

Το συμπέρασμα από όλη αυτή την μικρή ιστορία:"Μακριά από των κ..λο κι ας είναι όπου να ΄ναι"...γιατί δεν μπορεί και τις 3 φορές που πήγαν εξαρτημένοι και πρεζέμποροι στα Εξάρχεια να έφαγαν ξύλο και να έφυγαν κακήν κακώς...και όταν αντιδρούν κάτοικοι άλλων περιοχών κάποια άτομα που γυροφέρνουν και το παίζουν αντιεξουσιαστές και αναρχικοί ίσως και κάποια από τα  άτομα που παρέδωσαν προχτές μέχρι και το άσυλο....να τους αποκαλούν "φασίστες" και "νοικοκυραίους" με ειρωνικό ύφος.


Μπόνους η αφίσα....των αναρχικών..

ΥΓ...Την ιστορία όπως μου τη διηγήθηκε ο κάτοικος των Εξαρχείων σας την μετέφερα.Αν κάποιος θέλει να συμπληρώσει ή να διορθώσει κάτι ας αφήσει σχόλιο.
ΥΓ.2 Τουλάχιστον συντονιστείτε κάποιοι και μην λέτε άλλα εσεις οι αντιεξουσιαστές του keyboard και άλλα αυτοί που είναι στις πλατείες...  
 http://www.eglimatikotita.gr/2011/12/blog-post_8200.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου