Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Σκόπια: Το κανάλι Sitel μετάλλαξε τους Έλληνες βουλευτές της Μακεδονίας σε Σλάβους!



Οκτώβριος 26, 2011

Τίτλος ρεπορτάζ: «Οι ‘Μακεδόνες’ που ψηφίζουν τους ελληνικούς νόμους»

Μακεδόνες βρίσκονται στο κόμμα του Παπανδρέου και ψηφίζουν τους ελληνικούς νόμους. Σύμφωνα με πηγές του Sitel, επτά μέλη του κυβερνώντος κόμματος έχουν μακεδονική προέλευση.
Ο Παραστατίδης Θεόδωρος, , ο Γιώργος Φραγγίδης,ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Χρήστος Αηδόνης,  ο Μιχαήλ Τσελέπης... οι δύο είναι από το ΠΑΣΟΚ και εκλέγονται στο Κιλκίς , τρεις στις Σέρρες και ένας από την Καστοριά και τη Δράμα.

Όλοι έχουν ελληνικά ονόματα και επώνυμα αλλά είναι "μακεδονικής" προέλευσης και μιλούν την σλαβική γλώσσα, αυτό αποκάλυψαν  μέλη σλαβικής αντιπροσωπείας που επισκέφθηκαν την Αθήνα και μίλησαν με τα μέλη του ΠΑΣΟΚ.
Σλαβική προέλευση έχει και ο Νομάρχης της Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος είναι ξάδελφος του Παύλου Βοσκόπουλου, ηγέτη του σκοπιανού κόμματος «Ουράνιο Τόξο».
Ο Βοσκόπουλος είπε ότι οι ελληνικές αρχές έχουν σκόπιμα σε υψηλές θέσεις τους Μακεδόνες για να επιτύχει η διάδοση της ‘αντιμακεδονικής’ προπαγάνδας.
«Είναι ξάδελφός μου, αλλά είναι Έλληνας. Αν ρωτήσω αν μιλάει σλαβικά, είναι αδύνατο να μην απαντήσει. Πρόκειται για μια τακτική του κράτους. Εκλέγουν  από Σλαβικές οικογένειες, αν δουν ότι κάποιος είναι δραστήριος και τον βάζουν να υπερασπιστεί τον ελληνισμό» δήλωσε ο Παύλος Βοσκόπουλος του «Ουράνιου Τόξου»
Τον τελευταίο καιρό, τα περισσότερα μέλη της μειονότητας εργάζονται στη δημοτική αρχή της Φλώρινας, του Κιλκίς, της Έδεσσας και στις τάξεις της αστυνομίας.
Οι ‘αντιμακεδονικοί’ νόμοι σπάνια εφαρμόζονται στη Βόρεια Ελλάδα. Ενώ πριν αν μιλούσε κανείς σλαβικά  σε δημόσιους χώρους τιμωρούνταν με φυλάκιση, σήμερα σε πολλά χωριά τα σλαβικά μιλιούνται ελεύθερα.



--
Πηγή: Sitel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου