Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ!!!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έφτασαν ως καταγγελίες στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), τις μέρες πριν από την παρέλαση είχαμε ένα όργιο απειλών προς τα τμήματα των ΟΥΚ και των Καταδρομών οι οποίοι θα παρέλαυναν την 1η Οκτωβρίου στην Λευκωσία.

Οι απειλές για εξοντωτικές ποινές σε όποιον τολμούσε να φωνάξει το παραμικρό σύνθημα δεν προήλθαν όμως όπως συνηθίζεται από τους Διοικητές των μονάδων και τμημάτων που θα συμμετείχαν στην παρέλαση. Για τον εκφοβισμό των τμημάτων χρησιμοποιήθηκαν άνδρες της ΟΑΣ (Ομάδες Ασφαλείας Στρατοπέδου), των μυστικών υπηρεσιών της Εθνικής Φρουράς δηλαδή και ανδρών της ΚΥΠ.


Συγκεκριμένα την προηγούμενη της παρέλασης, μέλη της ΚΥΠ επισκέφθηκαν τους άνδρες των ΟΥΚ και τους απείλησαν πως αν φώναζαν το παραμικρό στην παρέλαση θα βρίσκονταν από εκεί και πέρα στην μπούκα του κανονιού, υφιστάμενοι πειθαρχικές και ποινικές διώξεις.

Το ίδιο συνέβη και στις μονάδες των καταδρομών, όπου και οι επικεφαλείς δέχθηκαν απειλές πως αν τα τμήματά τους φώναζαν οποιοδήποτε σύνθημα θα δέχονταν και αυτοί ποινές για την "απειθαρχία" των τμημάτων τους.

Επίσης όπως μας ανέφερε πηγή που ήρθε σε επαφή μαζί μας κατά την διάρκεια της παρέλασης όλα σχεδόν τα πεζοπόρα τμήματα συνοδεύονταν από άνδρες της ΟΑΣ με πολιτικά για να τα εποπτεύουν και να μην αφήσουν να ακουστεί το παραμικρό.

Όλα αυτά αποδεικνύουν πως η Κυβέρνηση Χριστόφια έχει χάσει εντελώς την εμπιστοσύνη της στην Εθνική Φρουρά. Τα μέτρα αυτά όπως και ο αφοπλισμός των μηχανοκίνητων μέσων αποδεικνύουν πως δεν έχει πρόβλημα η κυβέρνηση και ο Πρόεδρος να λάβουν μέτρα τα οποία πλήττουν την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το ηθικό του στρατεύματος για ανύπαρκτες απειλές κατά του Προέδρου.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου